След 4 неуспешни брака Миглена Ангелова най-сетне откри сродната си

...
След 4 неуспешни брака Миглена Ангелова най-сетне откри сродната си
Коментари Харесай

Ето го новият на Миглена Ангелова. 52-годишната водеща вкара в леглото си младо лъвче, тръгва към 5-а сватба

След 4 несполучливи брака Миглена Ангелова най-накрая откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младия от нея предприемач Кузман Примджанов. Неотдавна тв водещата, която в този сезон на „ ВИП Брадър “ оказва помощ на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, с необятна усмивка призна, че има човек до себе си и разкри само буквите му К. П. „ Аз съм тежко влюбена. Това не е мотив за наслада. Защото любовта, когато е мощна, е опустошителна. Напоследък се пипвам, че безусловно изцяло обезумявам и не всеки път ми харесва “, разяснява новото си въодушевление 52-годишната Миглена.

Според осведомени двамата се залюбили през лятото на тази година, като даже си спретнали взаимна отмора в първокласния курорт Свети Влас, където Ангелова се въодушевила да напише книгата, отдадена на присъединяване й в миналогодишния сезон на „ ВИП Брадър “. За креативния ентусиазъм я подтикнал новият й ухажор, а в символ на благодарност на първата страница от творбата си Миглена му написала посвещение, написа „Ретро“.

„ На К. П. – моето ентусиазъм, моята мощ, моята уязвимост “, гласят затрогващите слова. На премиерата на книгата тв ветеранката направила премиера и на новия си мъж, който обаче цяла вечер стоял в компанията на нейни приятелки, с цел да не наподобява недоверчив. На вечерята след събитието обаче Кузман заел мястото тъкмо до Ангелова и цяла вечер я прегръщал и целувал. 43-годишният софиянец въртял собствен бизнес, само че в предишното си имал и изяви в киното.

Въпреки че приключил стопанска система и логика на психиката, през 2004 година се снимал в италиански сериал. Падал си по автомобилните надпревари, ските, тениса и по двете си деца. Именно поради тях по-възрастната му обичана пазела самоличността му в загадка, тъй като знаела, че още веднъж се е забъркала в огромна каша. Макар да не живеел със брачната половинка си, Кузман имал наставнически задължения към сина си и невръстната си дъщеричка, които не можел да подценява.

Фаталната му обич със скандалната Миглена щяла да го злепостави пред цялото му семейство и да навреди най-много на връзките му с децата. Затова Мадам „ Искрено и персонално “ дала обет да не обявява връзката им, както предходните си 4 брака, само че не съжалявала, че още веднъж се е напъхала сред шамарите. Бившите й съпрузи са безапелационни, че където и да отидела, Миглена сеела съсипия, и не вярвали, че към момента са останали куражлии в тази страна, които да я приютят в леглото си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР