След 3 години издирване на аерогара София снощи около 21

...
След 3 години издирване на аерогара София снощи около 21
Коментари Харесай

Арестуваха на летище София опасен бандит СНИМКИ

След 3 години търсене на аерогара София нощес към 21 часа бе арестуван един от експертите в източването на банкови карти зад граница, благоевградчанинът Стоян А., с прякор Буто, осведоми struma.com.

Вчера Окръжният съд в Благоевград взе най-тежката мярка за неотклонение
„ задържане под стража “ във връзка с Ст.оян- Буто. Искането е на Окръжната прокуратура по чл.43,ал.2 от Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест на желаното лице.

Буто е част от проведена група благоевградчани,които редовно ходеха на "екскурзии " в чужбина за източване на банкови карти.

В Унгария, Буто бе арестуван,заедно други известни благовеградчани, измежду които и Пламен Илиев -Джудиста. На 12.08.2016г. унгарските управляващи го разгласили за интернационално търсене за арест и предаване на съображение Европейска заповед за арест за нелегално придобиване на информация от непознати платежни принадлежности.

Тогава българските управляващи го задържаха и му бе наложена мярка за неотклонение „ домакински арест “, само че Стоян съумял да избяга и от този момент до 22.08.2019г е търсен.Според информация от ъндърграунда, Стоян се е укривал с години в Индонезия,където живеели негови родственици.. Съпругата и синът му живеят в Америка.

Паметливи си напомнят,че карцерът му е станал след изменничество по веригата в организирата група. Пред Окръжния съд през днешния ден, той съобщи,че се е прибрал в България,за да се съобщи. Въпреки това арбитър Татяна Андонова остави Стоян в ареста,защото има действителна заплаха още веднъж да се укрие. Мярката може да се апелира в 3-дневен период пред Софийския апелативен съд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР