„След 2009 година България няма посока, няма цели, няма приоритети.“

...
„След 2009 година България няма посока, няма цели, няма приоритети.“
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Мисията ни е да сме пазители на целостта, гарант на мира и стабилността!

„ След 2009 година България няма посока, няма цели, няма цели. “ това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от Ардино.

Той акцентира, че страната ни се следи „ Отстъпление в полето на правата и свободите, рецесия на демокрацията рецесия на държавността, междуличностна война на персоните, които заемат институциите, което докара и до политическа рецесия. Държавният уред зависещ в слугинаж на ГЕРБ, с цел да създава избирателен резултат и да възпроизвежда властта на ГЕРБ, слепване на една партия с държавния уред. Демокрацията се върна 30 години обратно! “ акцентира Карадайъ. Той напомни че Движение за права и свободи предизвести за това като сподели, че най- страшното е мутризацията на политиката и от „ 2009 изобличаваме този развой “ посочи той.



Лидерът на Движението още един път акцентира значимостта и задачата на партията, а точно „ Мисията ни е да сме пазители на целостта, да сме поръчител на мира, стабилността и сигурността “

Президентът на евролибералите Илхан Кючюк е уверен че „ Мисълта за съграждане, което се основава на цели и явен проект е на европейско равнище. И посочи „ За това Движение за права и свободи има проект, който да ни изкара от рецесията икономическа, обществена и политическа, проект за развиване. “ Бе безапелационен Кючюк. И добави „ Трябва ни механизъм, които се основава на опита на Движение за права и свободи в локалната власт, поддръжката в Народно събрание, тъй като би трябвало да бъдат изковани нови закони от специалисти и нужната политическа поддръжка “.



По-рано денем централният избирателен лъч се срещна с членове и симпатизанти на партията в Джебел и Кирково.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР