След 2-годишна пауза Мариана Векилска успя отново да си уреди

...
След 2-годишна пауза Мариана Векилска успя отново да си уреди
Коментари Харесай

Ето колко прибира Мариана Векилска от БНТ

След 2-годишна пауза Мариана Векилска съумя още веднъж да си уреди лично предаване, този път по Българска национална телевизия. Журналистката се изявява като водеща на рубриката " България в 60 минути ", която всеки работен ден върви от 17 часа.

Поканата да стане лице на новия формат Векилска получила персонално от от генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. След като несполучливо се опитва да се върне при старите си работодатели от бТВ, а след това безуспешно опита да стане и част от колектива на " На кафе " по Нова ТВ, Мариана приела с удоволствие офертата на Кошлуков.

Хора от екипа на телевизията-майка разкриват, че заплатата, която прибира Векилска, е в размер на 5 хиляди лв.. Толкова взема и директната ѝ съперничка Мира Добрева, с която не се тачат изключително.

Само месец преди да се причисли към екипа на Българска национална телевизия, Векилска подписа още един трудов контракт. След серия от състезания, тя се снабди с поста основен специалист в дирекция " Музеен маркетинг, връзки с обществеността и интернационална активност " към Военноисторическия музей в София. Трудовото ѝ заплащане там е едвам 1050 лв., написа Ретро. Именно ниската заплата, неотговаряща на стандарта на живот, на който Мариана е привикнала, я подтикнала незабавно да одобри работата в Българска национална телевизия и да се откаже от отговорностите на музеен служащ. Така тя изкара там единствено месец, а към този момент ще е невероятно да се труди на 2 места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР