След 2 дена почивка, най-добрите 8 отбора в света отново

...
След 2 дена почивка, най-добрите 8 отбора в света отново
Коментари Харесай

Четвъртфинали: Фаворити ли са Франция и Бразилия?

След 2 дни отмора, най-хубавите 8 тима в света още веднъж са на линия, а задачата е ясна - първото място на Мондиала в Русия. Време е обаче от тях да останат 4, а по-късно единствено 2. Най-бързият път към това са... елиминациите.

Днес (6 юли) ще се изиграят първите два четвъртфинала на шампионата. В тях са забъркани имената да два от любимците, само че това не задоволително. Мотивацията на противниците им е не по-малка, а клишето е правилно - всеки мач стартира при резултат 0:0.

Какви са прогнозите на футболните специалисти и какво пропуснахте към срещите в Русия, гледайте в " На пай пас ".

Уругвай - Франция

" Петлите " се смятат за любимец, само че надали коравият отбор на Уругвай ще се разчуства от тази купа. И двата тима не позволиха загуба в групите, а в предходния кръг изпратиха у дома тимовете на двете огромни европейски футболни звезди - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Снимка: Reuters

Дидие Дешан има голям избор от играчи, които са млади и задоволително окуражени да вдигнат трофея от международното състезание. Изглежда, че Мондиала в Русия ще бъде шампионата на Килиан Мбапе. 19-годишният нападател вкара 2 гола против Аржентина, а в този момент ще се цели във вратата на Муслера.

Снимка: Reuters

Щабът на Уругвай не е в такова положително въодушевление, откакто главният изпълнител на отбора - Единсон Кавани трябваше да напусне терена наложително против Португалия. Той взе присъединяване в последното занятие на южноамериканците, само че по-скоро ще пропусне четвъртфинала.

В негово неявяване задачата да вкарва решителните голове ще падне върху плещите на Луис Суарес.

stat

Бразилия - Белгия

Очаква ни здрав конфликт на стадиона в Казан! " Селесао " стартира да набира инерция след неуверения си старт. Неймар пък може да се търкаля безкрайно, само че все намира опция да вкара гол в противниковата врата, както направи против Мексико в осминафиналите.

Снимка: Reuters

Белгия пък направи необикновен поврат против Япония с гол в последната минута. От една страна това подвигна самочувствието на " дяволите ", само че пък светна и алената лампичка, че сходни инфарктни победи не водят до нищо положително.

Снимка: Reuters

За това възпитаниците на Роберто Мартинес няма да си разрешат опити, изключително против рекордьорът по международни трофеи, и от щаба ще заложат на най-хубавото.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР