След 17 дни лудост, в които бяха изиграни 56 мача

...
След 17 дни лудост, в които бяха изиграни 56 мача
Коментари Харесай

Коефициентът за титла на Бразилия пада, но все още е атрактивен

След 17 дни полуда, в които бяха изиграни 56 мача от  , в Катар настъпи краткотрайно мъртвило. Сряда и четвъртък са почивни дни, след които осемте кандидата за купата влизат във етапа на четвъртфиналите.

А макар някои съществени изненади досега, съществени разбърквания в челото във връзка с дотук няма изключително доста.

Междувременно, промоциите на WINBET не престават:

В специфичната промоция , най-успешният български футболист за всички времена ще „ раздава “ бонуси за безвъзмездни залози на клиентите на сайта . Клиентите на уеб страницата на WINBET, които пък слагат квалифициращи залози „ онлайн “ на най-малко четири срещи от програмата на Световното състезание по футбол, ще получат и ваучър за присъединяване в изтегляне посредством чоп на спечелилите за две предметни награди – чисто нов тв приемник в промоцията .

Бразилия влезе на шампионата с най-нисък подобен. От 5.00 той бързо слезе до 3.35 след успеха над Сърбия. А след 35-те вълшебни минути в осминафинала против Южна Корея, на сайта  възможностите на Селесао за шести път да стъпят на върха са оценени на 2.75*.

Да се заложи за купа на Бразилия в никакъв случай не е прекомерно късно. Още повече, че селекционерът Чичи прозорливо спести титулярите в последния кръг на груповата фаза и свежестта им против Южна Корея бе забележима. За четвъртфинала против Хърватия преимуществото в това отношение е още по-голямо, а минат ли през най-трудния си стадий на елиминации, мъчно някой би спрял водачите в ранглистата на ФИФА. Още повече, че за разлика от много други участия, този път не просто имат добър вратар, а евентуално разполагат с вратар №1 в света за този пост.

Пък и обстановката доста припомня триумфа от 1994 година Тогава мотото бе „ Да го създадем за Сена! “, а в този момент възможна купа ще бъде отдадена на Краля Пеле, за който това май е финален късмет да види купа за родината си. А в такива обстановки ориста си знае работата...

Франция започнаха международното втори по коефициент и остават на това място и досега. Шампионите от 2018 година, също като Бразилия, изгубиха в мач без значение в групата и също като тях смазаха кондиционно съперниците си от Полша в осминафинала. Но за разлика от Селесао, французите ги чака внимателно непредвидим четвъртфинал с Англия, против които в никакъв случай не са имали необикновен триумф на огромни шампионати. Коефициентът на WINBET Франция да дублира купата си е 5.00, само че и традицията е против „ петлите “. Защото от дубъла на Бразилия през 1958 и 1962 година насам всякога първенецът е нов.

Третото място с по 7.00 разделят Англия, Португалия и Аржентина. Островитяните са най-резултатният тим досега с 12 маркирани гола, а забавно е и че не са получили нито един углавен картон. Но обитават във очевидно по-трудния поток в елиминациите, пък и не са спечелили нищо на никое място от 1966 година

Португалия също вкараха 12 пъти дотук, само че за разлика от Англия възможностите им за полуфинал са големи поради идния мач с Мароко. Неяснотата при тях произлиза от обстановката с Роналдо и оставянето му на пейката против Швейцария. И за отегчение на поддръжниците на CR7, видя се, че както на финала на Евро 2016, тимът играе по-добре без него. Но преди да се заложи на Португалия. Не бива да се не помни, че те даже нямат край в историята си, а и не във всеки мач Гонсало Рамос ще прави хеттрик.

Аржентина на пръв взор се люшкат сред крайностите, само че в действителност настрана от десетте минути през второто полувреме против Саудитска Арабия, „ Албиселесте “ имат цялостен надзор върху развоя на мачовете си. Осминафиналът с Австралия обаче образно сподели, че неприятностите постоянно дебнат зад ъгъла. Аржентина се забъркаха в компликации против противник, който трябваше да са приспали докъм 60-та минута. В петък следва повтаряне на полуфинала от 2014 година против Нидерландия, а след това възможен полуфинал с Бразилия. Където обаче за разлика от миналогодишната Копа Америка, Селесао нямат аргументи за протест, защото тогавашният президент на страната Жаир Болсонаро загуби изборите и към този момент не е на поста си.

Последни по ред, а и по значение, са Нидерландия (15.00), Мароко (26.00) и Хърватия (34.00). „ Оранжевите “ са най-стабилни от тази компания, само че наличието на Бразилия и Аржентина в потока им звучи като смъртна присъда. Хърватите стигнаха по-далеч, в сравнение с играта им допуска, до момента в който за Мароко четвъртфиналът е осъществен сън, само че действителността не е в тяхна изгода.

И в случай че въпросът със международната купа към момента стои открит, в някои от дълготрайните пазари на WINBET прояснаването към този момент е реалност. Алисон (2.85) не просто е любимец №1 за „ Златната ръкавица “. Стражът на Бразилия пусна един гол дотук и то след рикошет, а статистиките му са на светлинни години пред Емилиано Мартинес от Аржентина (4.50) и Юго Лорис (7.50).

С два гола преднина, Килиан Мбапе (1.52) решително върви към „ Златната обувка “. Вторият в класацията, Ришарлисон, е с коефициент 7.50 и ще се желае отпадане на Франция в събота плюс още три негови гола, с цел да го измести.

Сходно е ситуацията и за премията „ Най-добър млад състезател “. Джуд Белингам (1.80) е главен състезател в британската селекция, а има на сметката си гол и две асистенции. След експлоадирането си против Швейцария, Гонсало Рамос (6.50) се изкачи втори, само че ще се трябват още няколко сходни мача, с цел да влезе в сметките, а и Роналдо нищо чудно да го измести от стартовия състав. Букайо Сака е с коефициент 700, а Енцо Фернандес – с 10.00, само че автоголът против Австралия несъмнено е леке във визитката му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР