След 10-годишен брак с Брайън Остин Грийн, Меган Фокс вече

...
След 10-годишен брак с Брайън Остин Грийн, Меган Фокс вече
Коментари Харесай

Меган Фокс с нов мъж месец след развода - slava.bg

След 10-годишен брак с Брайън Остин Грийн, Меган Фокс към този момент публично е траяла напред с нов мъж. Актрисата беше видяна в Лос Анджелис дружно с рапъра Machine Gun Kelly, с който въобще не са криели близостта си.

В фотоси, оповестени в „ Daily Mail “, 34-годишната звезда държи за ръката 30-годишния реализатор до момента в който двамата напущат прочут бар в града. Те са били видяни и да се целуват на предната седалка на колата, с която бягат от папараците.

Снимките излизат единствено няколко дни, откакто Брайън Остин Грийн беше видян в компанията на модела Кортни Стодън. 46-годишният артист и 25-годишната моделка са били снимани да напущат ресторант в Лос Анджелис. Въпреки това, източник твърди, че Грийн към момента мъчно приема раздялата с Фокс.

„ Той желае да даде отмора на Меган и се надява, че тя още веднъж ще се върне при него “, споделя непосредствен до артиста. Той прибавя, че Брайън мъчно приема това, че Фокс се среща с различен мъж, само че сега се пробва да запълни времето си с децата и приятелите. Източникът споделя пред „ E!News “, че Грийн и Стодън са единствено другари и срещата по никакъв метод не е била сантиментална.

„ Той към момента не е не запомнил Меган. Просто се пробва да се разсее “. Двойката се раздели след близо 10 години фамилен живот. Актьорите имат и три деца – Ноа, Бодхи и Джърни. Грийн има и 18-годишен наследник, който се ражда от предходната му връзка. Той показа, че нито един от двамата не е изневерил и той към момента обича Фокс.

Актрисата обаче към момента не е коментирала обществено раздялата или слуховете за нова връзка. Тя беше видяна в компанията на Machine Gun Kelly още през май. Тогава се оказа, че двамата снимат общо видео към новата ария на рапъра. Сега очевидно нещата са станали още по-сериозни и двойката минава на идващото равнище във връзката си.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР