Славия гостува днес на Септември (София) в откриващия мач от

...
Славия гостува днес на Септември (София) в откриващия мач от
Коментари Харесай

Загорчич: Нищо в Славия не е задължително

Славия гостува през днешния ден на Септември (София) в откриващия мач от 28-ия кръг. Основната алтернатива пред белите е каква цел да гонят до края на постоянния дял - да запазят седмата позиция, която подсигурява бараж за Лигата на конференциите с третия или четвъртия.

Или да гонят влизане в първата шестица и оттова четвъртата позиция. Тя обаче не подсигурява плейоф на 100 %, като ще зависи от финала за купата. 
 Септември (София) и Славия откриват кръга в efbet Лига
Септември (София) и Славия откриват кръга в efbet Лига

Мачът е от 17:30 часа

" Липсата на голове ни се отразява. Няма нищо наложително при нас. Кое в живота е наложително? Излизаме, с цел да спечелим против Септември. Ще гоним трите точки ", съобщи пред " Тема спорт " старши треньорът на Славия Златомир Загорчич.

През пролетта единствено един път, на старта, белите вкараха повече от 1 гола. На 13 февруари те надиграха с 2:0 Пирин Благоевград в " Овча купел ". В идващите 8 дуела в шампионата възпитаниците на Заги осъществиха единствено 3 попадения. Пет пъти те не съумяха да се разпишат.

Именно неналичието на изявен нападател, голмайстор, е предиздвикало белите да трансфорат привличането на подобен вид футболист в предпочитано през лятната селекция.

Сега Загорчич разчита в предни позиции на Ахмед Ахмедов и Владимир Николов, само че обстоятелството, че на върха на офанзивата залагаше и на Емил Стоев и на Галин Иванов е безапелационен, че въпросните нападатели не правят нужната работа.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР