Слави Трифонов спешно слага колегата си Георги Милчев - Годжи

...
Слави Трифонов спешно слага колегата си Георги Милчев - Годжи
Коментари Харесай

Слави Трифонов изтезава Годжи

Слави Трифонов незабавно поставя сътрудника си Георги Милчев - Годжи на диета. Дългия е към този момент е дал своите разпоредби до март музикантът от " Ку-ку бенд " да смъкна 10 кила. Иначе ще го накаже, като го махне от екран.

" Няма да го пускаме! Хората гледат с очите и слушат с ушите, не може по този начин ", предизвестил Годжи шефът му. Факт е, че от известно време китаристът е качил най-малко 20 кила, а обяснението му е, че живее при майка си, която му готви непрекъснато и двете с жена му се надпреварват да го гледат, написа " България Днес ".

" Хубав човек неприятно не задържа, само че пък от доста хубаво ей на това замязях ", майтапи се във видео самият Годжи. Освен че ще спре всичко мазно поради високото си кръвно, както и месото, което още веднъж стартира преди 10 години, Годжи ще се откаже и от алкохола, в това число обичаната му бира. Това заречен изпълнителят на " Жива рана " на Слави, откакто единствено преди дни бе хванат от служители на реда да кара пил " напълно малко ".

" Не съм бил мъртвопиян. Алкохолът в кръвта ми беше към половин промил, това е една бира ", споделя Милчев. Според почитателите му обаче даже и с този промил той не би трябвало да се качва на автомобила си. " Е, в този момент тъй като алкохолът е калоричен, и него спирам. Ще съм нов човек за пролетта ", дава обещание Годжи.

От няколко години той се реалокира да живее дефинитивно във Враца, където живее с младата си жена Надежда и щерка им Цвета, кръстена на майка му. Семейството се отхвърли да живее в София и избра да отглежда детето си в дребния град с майката на Годжи. Жената доста оказва помощ и на двамата, като гледа внучка си, а музикантът пътува всеки ден до малкия екран на Слави Трифонов, в която продължава да работи.

" Ще те скрием от екран, в случай че не отслабнеш, няма да си играем към този момент с теб ", майтапят се сътрудниците на Годжи, които са по-слаби от него, само че не и по-талантливи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР