Слави Трифонов се появи тази вечер по своята телевизия 7/8

...
Слави Трифонов се появи тази вечер по своята телевизия 7/8
Коментари Харесай

Слави Трифонов разказа как се е сприятелил с Борисов и защо приятелството им се е развалило

Слави Трифонов се появи довечера по своята телевизия " 7/8 " за първи път от много време насам, като отговаряше на въпроси на фенове. Едно от питанията го провокира да опише по какъв начин е станал другар с Бойко Борисов и какви са били връзките им.

" Има въпрос от интернет, или по-скоро коментар. Той е от Тома Томов, надяваме се да не е известния публицист, който ние доста почитаме и обичаме, само че може и той да е, нямам визия. Тома Томов дава следната констатация, която буди три въпроса: " Ти с Бойко се прегръща, китки му дава, от една квас сте ", сподели сценаристът на Слави - Ивайло Вълчев, четейки въпроса към Трифонов.

" Още в самия старт на шоуто ми Бойко Борисов стана основен секретар, тъй като по този начин реши Царя. Той му беше защита и го направи основен секретар. Това е една доста забавна служба в министерството на вътрешните работи. Той ми пристигна на посетители, беше по кимоно. Това беше още в първата година на шоуто. С кимоно, чупи дъски и си говорихме. И аз изпитах мощна благосклонност към този човек, тъй като той се различаваше доста от всички останали, които бяха част от Министерство на вътрешните работи и политическата среда и така нататък И се сприятелихме. Рядко ми се случва да се сприятелявам, просто съм подобен - социопат и заставам встрани, само че по несъмнено време се сприятелявам.  Сприятелихме се, в никакъв случай не съм му подарявал китки. Всъщност, може да съм му подарявал цветя на рожден ден. Но " китка " звучи като любовна китка. 

След това той стана кмет, след това стана министър-председател и разумното беше въз основата на това, което съставлява шоуто като подигравка и така нататък, някакси нещата се трансформираха. Той взе да изяснява, че аз съм поради някакъв парцел нещо там тръгнал. Абе, изобщо някакви такива нелепости. И надлежно това другарство се разпадна. Случва се по този начин от време на време. Но когато си другар с някого, би трябвало да си другар с него. А другояче дали е имало някакви различен тип взаимоотношения - тогава не, а в този момент - невероятно и парадокс. Нямам такива нито връзки, нито контакти, нито съм общувал с него. Според мен сега както виждате има една голяма част от хората, които ще гласоподават отново за него. Има харизма, която хората харесват, други го ненавиждат. Това си е неговият път, моят е различен ", съобщи Трифонов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР