Слави Трифонов планира да подмени джипа си Рейндж Ровър с

...
Слави Трифонов планира да подмени джипа си Рейндж Ровър с
Коментари Харесай

Слави Трифонов избира нов джип

Слави Трифонов възнамерява да подмени джипа си „ Рейндж Ровър ” с ново високопроходимо лъскаво возило. В събота следобяд Дългия бе засечен от кореспондент на „ Уикенд ” на оглед в столичната автокъща „ Капитолия ” на бул. „ Драган Цанков ”.

Въпреки дъждовния ден Слави отдели близо 2 часа, с цел да прегледа няколко джипа в компанията на притежателя на „ Капитолия ” Салех Асил. Водещият на едноименото вечерно шоу по Би Ти Ви цъфна в оказиона към 15,30 часа, паркирайки мощния си джип на неразрешената за коли пешеходна алея в Борисовата градина.

Въпреки че визитата на Трифонов съответства с представянето на футболния отбор на ЦСКА за идния сезон и в региона имаше засилено наличие на служители на реда, чиновниците на реда не откриха за нужно да помолят Слави да реалокира джипа си от алеята.

Трифонов огледа няколко мощни возила, измежду които новия модел на „ Мерцедес ” – GLS „ Гранд едишън ” и „ Ленд Ровър Дискавъри ”. Всеки един от двата модела коства над 200 000 лв., сподели инспекция на „ Уикенд ”. Дългия обаче не тества нито един от джиповете, макар че бе подканен да им направи по едно кръгче из София. Направи усещане, че по време на огледа шоумен №1 на България бе изцяло самичък, без всекидневно ескортиращия го джип с охранители.

Звездата от плевенското село Учин дол от години се придвижва с мощни джипове, като единствено за последното десетилетие е пръснал над 1 милион лв. за високопроховдими возила . Към днешна дата Трифонов кара „ Рейндж Ровър ”, създаден през 2013 година, а защитата му се вози в „ Тойота Ленд Круизър ”. Миналата пролет Слави планираше да яхне джип „ Мерцедес ” G-класа, само че в последния миг се отхвърли да брои 400 000 лв. за харесания от него модел. Очевидно обаче Трифонов към този момент е решен да посрещне есента с нов джип.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР