Слави Трифонов планира да подмени джипа си Рейндж Ровър с

Слави Трифонов планира да подмени джипа си Рейндж Ровър с ...

Слави Трифонов избира нов джип.

Слави Трифонов планира да подмени джипа си „Рейндж Ровър” с ново високопроходимо лъскаво возило. В събота следобед Дългия бе засечен от репортер на „Уикенд” на оглед в столичната автокъща „Капитолия” на булевард „Драган Цанков”.

Въпреки дъждовния ден Слави отдели близо 2 часа, за да разгледа няколко джипа в компанията на собственика на „Капитолия” Салех Асил. Водещият на едноименото вечерно шоу по Би Ти Ви цъфна в оказиона около 15,30 часа, паркирайки мощния си джип на забранената за автомобили пешеходна алея в Борисовата градина.

Въпреки че визитата на Трифонов съвпадна с представянето на футболния тим на ЦСКА за предстоящия сезон и в района имаше засилено присъствие на полицаи, служителите на реда не намериха за нужно да помолят Слави да премести джипа си от алеята.

Трифонов огледа няколко мощни возила, сред които новия модел на „Мерцедес” – GLS „Гранд едишън” и „Ленд Ровър Дискавъри”. Всеки един от двата модела струва над 200 000 лева, показа проверка на „Уикенд”. Дългия обаче не изпробва нито един от джиповете, въпреки че бе подканен да им направи по едно кръгче из София. Направи впечатление, че по време на огледа шоумен №1 на България бе напълно сам, без обичайно ескортиращия го джип с охранители.

Звездата от плевенското село Учин дол от години се придвижва с мощни джипове, като само за последното десетилетие е пръснал над 1 милион лева за високопроховдими возила. Към днешна дата Трифонов шофира „Рейндж Ровър”, произведен през 2013 г., а охраната му се вози в „Тойота Ленд Круизър”. Миналата пролет Слави планираше да яхне джип „Мерцедес” G-класа, но в последния момент се отказа да брои 400 000 лева за харесания от него модел. Очевидно обаче Трифонов вече е решен да посрещне есента с нов джип.  

Източник: hotarena.net