Слави Трифонов обжалва запора, който Софийският градски съд наложи на

...
Слави Трифонов обжалва запора, който Софийският градски съд наложи на
Коментари Харесай

Слави Трифонов обжалва запора по делото за “Песен за Лена“

Слави Трифонов апелира запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на компанията му " Седем-осми ". По жалбата на Трифонов би трябвало да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по проблема ще е последна. Обезпечителните ограничения бяха наложени по гражданското дело за вреди, което бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков заведе против компанията на водача на Има Такъв Народ. 
Прочетете още
Поводът за делото е " Песен за Лена ", която беше пусната в обществените мрежи и партийната ТВ " 7/8 ". В нея Бориславова е основен воин, а текстът прекрачва всевъзможни граници на политическа ирония с добър усет. В желае си Бориславова изяснява, че е наранена и смутена от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи. 

" Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа ирония, от която някои хора доста ги боли, тъй като очевидно се усещат недосегаеми ", разяснява при завеждането на делото Трифонов. 

Когато пусна желае против " Седем-осми ", Бориславова се закани, че " след сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки ". Все още няма информация за други импортирани искове.

Заради " Песен за Лена " против " Седем-осми " АД беше формирано и произвеждане за дискриминация. Жалбата пред Комисията за отбрана от дискриминация обаче не е подадена от Бориславова, а от Геновева Тишева, която кара втори мандат като член на Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите. Това произвеждане към момента не е планувано за разглеждане, предаде  " Сега ".  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР