Слави Трифонов направи благороден жест като дари храна за 200

...
Слави Трифонов направи благороден жест като дари храна за 200
Коментари Харесай

Слави Трифонов с жест към бежанците. Направи нещо вместо държавата

Слави Трифонов направи доблестен жест като подари храна за 200 украински бежанци. Лидерът на „ ИТН “ оказа помощ вместо страната на една жена, която сама се грижи за майки с деца и възрастни хора, бягащи от войната в Украйна, научи „ Стандарт ” от свои читатели, впечатлени от постъпката на Трифонов.



Елена Андонова има хотел в Свети Влас. Преди няколко дни „ Роял Палм “ става дом за 120 бежанци от Украйна. Днес към този момент Андонова се грижи за над 200 души. Поредният рейс с към 40-50 майки с деца дойде през уикенда. В хотела към този момент са настанени роднините на някои от тях.

Елена Андонова удостовери пред „ Стандарт ”, че е получила поддръжка от Слави Трифонов и изрече благодарността си към екипа на „ ИТН ”.

Трифонов е прочут с благотворителните си акции, само че също по този начин и това, че постоянно държи да остане неизвестен. Вярва, че помощта към хората би трябвало да е от сърце, а не да е обществена ПР акция.

До момента Андонова не е получила никаква помощ от страната и всичко, което прави, е със лични средства.

Получила е само брашно, ориз, леща и фасул от БЧК.

„ Все още не съм записала хората, тъй като разбрах, че би трябвало още малко да изчакам, допускам, че в понеделник от работа „ Миграция “ ще изпратят мобилен екип, който на място ще записва хората. Отидох до паспортна работа в Слънчев бряг, само че там нямаха налични бланки, които да взема и да раздам на всички настанени в нашите хотели. Трябваше да купя сама бланки от книжарницата, само че по-късно разбрах, че тази регистрация в полицията не оказва помощ на хората “, изясни Елена Андонова пред бТВ.

Казва, че сметката за ток я тормози, сигурна е, че ще бъде доста висока.

За да бъдат регистрирани настанените хора в Свети влас, би трябвало да отидат в полицията в Бургас, на към 40 км. Те нямат личен превоз и с цел да се случи това или Елена би трябвало да наеме рейсове, или да направи към 50 курса с автомобила си
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР