"Слави Трифонов много време играе на политическата сцена като рупор

...
"Слави Трифонов много време играе на политическата сцена като рупор
Коментари Харесай

Единствено ДПС се сдържат от тона на обиди и клевети

"Слави Трифонов доста време играе на политическата сцена като рупор на разнообразни хрумвания ". Това сподели пред БНР режисьорът и специалист по политически акции Нидал Алгафари. Той добави, че екипът на "Шоуто на Слави " постоянно e играл в някакъв вид на политически живот.

"Референдумът, който проведоха, беше с ясна цел - да се подкрепи отрицателният избор на жителите да бъде събран в едно и да подкрепи тези, които са против ръководещите. Те постоянно са били в политиката, а в този момент желаят към този момент непосредствено да вземат участие в нея. Да забележим какъв брой хора в България ще видят в тяхно лице нещо по-различно ", разяснява Алгафари.

Според специалиста по политически акции, в случай че могат да предложат различен модел, партиите биха могли да сменят всичко, само че акцентира, че не е схванал какъв тъкмо модел оферират от "Има подобен народ ".

Като една огромна недомислица дефинира той името "Изправи се! Мутри, вън! " на общия план на Мая Манолова и "Отровното трио ". "Опитват се остатъците от митингите и от негативизма, който беше, да ги употребяват, тъй като станаха известни с това. И да употребяват и нещо, което сподели президента Румен Радев: "Мутри, вън ", тъй като той е с доста високо публично утвърждение, по тази причина са го добавили, с цел да могат да черпят от неговия рейтинг ", изясни той.

Алгафари разяснява, че акцията с компроматите към този момент е почнала и уточни, че само Движение за права и свободи се сдържат от тона на обиди и клюки. "Ако лявото и дясното пространство в политиката могат да приказват с мъдростта, с която се приказва от Движение за права и свободи, ще реализиран доста повече от това да са в съзнанието на хората с толкоз малко доверие ", уточни специалистът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР