Слави Трифонов излезе с втори пост във Фейсбук за по-малко

...
Слави Трифонов излезе с втори пост във Фейсбук за по-малко
Коментари Харесай

Трифонов с втори коментар за деня, всички са му виновни


Слави Трифонов излезе с втори пост във Facebook за по-малко от половин ден. И то – все поради утринното изявление на номинирания за вицепремиер Петър Илиев. Което не се хареса на множеството фенове и на партиите, от които Има Такъв Народ са надява на поддръжка за кабинет.

Трифонов твърди, че трите партии – Българска социалистическа партия, Демократична България и ИБГНИ единствено си търсели мотив да не поддържат държавното управление. И в този момент този мотив бил Петър Илиев. Не било значимо какъв брой нападателно се държал той в ефир, а какво тъкмо е споделил.

" По мотив на утринното изявление на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал нападателно. Не видях доста хора да разясняват това, което той е споделил! Явно съществуват хора, които избират сладко да ги лъжат, вместо нападателно да им споделят истината ", написа Трифонов.

" Ще кажа нещо и на „ Демократична България “, „ Изправи се! Ние идваме! “ и Българска социалистическа партия. Ако отново ще употребявате Петър Илиев, единствено и единствено да не подкрепите държавното управление на „ ИТН “, очевидно си мислите, че никой не прави разлика сред мотив и причина. Петър Илиев е мотивът, който си търсите, а повода е, че всички вие очевидно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в по този начин наречената „ политика “. Ами добре, хайде да забележим какво ще стане! ", заканва се водачът на „ ИТН “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР