Слави Трифонов избухна с публикация на страницата си във Фейсбук.

...
Слави Трифонов избухна с публикация на страницата си във Фейсбук.
Коментари Харесай

Слави: Мафиот съм, признавам си! Рашков, ела и ме арестувай, за да изгния до края на жалкия си живот

Слави Трифонов избухна с обява на страницата си във Facebook. В нея водачът на партия ИТН залага на автоиронията и шеговито си признава, че е мафиот. И то подобен, който заслужава арест и затвор до " края на жалкия си живот ". Атаката на Трифонов, по този находчив и меко казано чудноват метод, е ориентирана към Кирил Петков, който неотдавна го причисли към мафията.

ЕТО ЦЯЛАТА ПУБЛИКЦИЯ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ:

Искам да си призная, да бъда почтен и брутално прям - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку ”, “Каналето ”, “Хъшове ”, “Шоуто на Слави ”. Вие сте очевидци на мръсните пари, които взимах по замърсен метод от Българска национална телевизия, от телевизия “7 дни ”, от bTV, а сега взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който самичък си заплаща, тъй като самичък се изнудва и самичък рекетира себе си. Правя това самопризнание, тъй като прелестно осъзнах, че не мога да се скрия.

Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български жители, Google, Уикипедия, само че най-много министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, с цел да съберете доказателства и по-късно по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите самопризнания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното разследване на всичко това е да бъда задържан, наказан и вкаран в пандиза до края на жалкия си живот.

Защото господин Рашков, съгласете се, че и без да сте началник на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате задоволително власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се майтапя, сериозен съм като некролог.

Не може непрестанно да има изказвания, че аз съм мафиот, а Вие да не вършиме нищо. Това стартира да става съмнително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме смяната ”. Затова ме арестувайте най-малко за 24 часа.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР