Слави Трифонов и съпартийците му ИТН дадоха пресконференция, на която

...
Слави Трифонов и съпартийците му ИТН дадоха пресконференция, на която
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Радев няма общо с референдума, не сме се чували, виждали сме се веднъж

Слави Трифонов и съпартийците му Има Такъв Народ дадоха конференция, на която показаха данни от немска социологическа организация. По данните, от изследването, множеството хора желали президентска република и по тази причина инициирали публично допитване. Трифонов добави, че Румен Радев нямал нищо общо с референдума. Шоуменът и президентът не се чували и са се видели единствено веднъж откогато е на " Дондуков " 2. Трифонов е безапелационен, че на идващите избори Има Такъв Народ ще се явява сама и няма да се коалира с никоя друга групировка. 

Лидерът на партията съобщи, че ще направи всичко допустимо, с цел да има работещ парламент. Той още не знаел дали ще се кандидатира за народен представител и щял да си намерения. Слави Трифонов разяснява, че нямал запис от вкъщи на някогашния си състезателен министър Радостин Василев, в който са се срещали представители на Политическа партия. Той сподели още, че съди Кирил Петков, тъй като го нарекъл мафиот Делото е на 21-ви април. 
Трифонов разяснява тематиката за Северна Македония: " Това беше една от главните аргументи, поради които Петков към този момент не е министър председател. Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи, както и Българска социалистическа партия и Демократична България с неучастието си, смъкнаха ветото над Македония. Ние бяхме срещу свалянето на ветото над РСМ, тъй като единственият метод за принуждаване на северномакедонците, бе като не им махаме ветото. Петков си имаше собствен външен министър, лична политика, и те се на се съветвали с нас. Петков тогава не одобри френското предложение, той се скри зад решението на Народно събрание по тематиката, разяснява водачът на партията. Ветото над РСМ би трябвало да бъде върнато, - до смъртни случаи ли би трябвало да се стигне ". От Има Такъв Народ изрично отхвърлиха да назоват имената на юристите, които я поучават за провеждането на референдума. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР