Славея и Иван Борисов Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско

...
Славея и Иван Борисов
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско
Коментари Харесай

Славея Сиракова зарязана от годеника си, сама отглежда дъщеря си 

Славея и Иван Борисов
Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова е била зарязана от приятеля си Иван, татко на щерка й Емили, научи „Уикенд“. Раздялата се е случила преди повече от половин година, само че се пази в загадка.

В момента Славея живее в къща на морето, където отглежда сама единствената си наследничка. Щерката на спортните ни митове и левскарят Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 година след едвам няколкомесечна връзка, само че до женитба по този начин и не се стигна. Пред март 2020 година по-голямата Сиракова стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха дружно едвам година след появяването на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови благоприятни условия и поради това по никакъв начин не е харесван от Илиана и Наско.

„Това, че щерка ми е сгодена, не значи наложително женитба. Може и да не се оженят въобще “, разяснява време мама Раева и по този начин сподели, че въобще не желае щерка й да подписва брак с Иван. Това по този начин и няма да се случи.

Не е ясна повода за раздялата на двойката, само че от обкръжението им считат, че Иван се е чувствал подтиснат в фамилията, като непрекъснато му се натяквало, че той е никой, няма пари и не може да задоволи капризите на Славея, която разчита на финансите на родителите си, които пък добре си живеят от години на гърба на федерации и клубове.

Голямата щерка на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяваше като носни кърпички. Най-голямата й обич си остава някогашният порноактьор Алекс Ломски, който умря ненадейно доскоро повече от година. Ломски, който не криеше, че е ром, нашумя около брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порноиндустрията. Преди 5-6 години се залюби със Славея Сиракова, като въобще не криеха връзката си. Посрамените Наско и Илияна принудиха наследничката си да се раздели с порноактьора, другояче бяха подготвени да се откажат от нея. Сиракова послуша майка си и татко си, само че Ломски си остана огромната й обич. Преди него брюнетката имаше много къси мимолетни афери с родни левенти, само че всичките й романски приключваха бързо.
Славея и Алекс Ломски
Днес 37-годишната дъщеря на спортните ни митове мечтае за семейство и още две деца, само че първо би трябвало да си откри подобаващ мъж. В момента Славея е отдадена на дребната Емили, която е нейно копие, като двете живеят в Несебър и не мислят да се връщат в София, тъй като в столицата би трябвало да живеят в препълнената къща на фамилията в Долни Богров.

От известно време Илиана и Наско живеят в селото до столицата. Това стана, откакто звездното семейство напусна палата си в Драгалевци, притиснати от хазартните задължения на Наско. Сиракови се завърнаха в Долни Богров дружно с щерка им Виолета, мъжът й Георги Коруджиев си двете внучки – Илиана и Асияна. Там е и бащата на Илиана Раева Райчо. Голямата фамилия се редува и вървят на посетители на Славея най-малко един път в месеца.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР