Слънце, коктейли, море..... Е, няма как. Като физична зависимост е

...
Слънце, коктейли, море..... Е, няма как. Като физична зависимост е
Коментари Харесай

Зелена светлина: Коктейли с билки

Слънце, коктейли, море..... Е, няма по какъв начин. Като физична взаимозависимост е - с отслабването на слънчевите лъчи се ускорява споменът за лятото. Ако тази мисъл ви преследва все по-натрапчиво, отдайте й се - да речем, в градските питейни заведения. Подобно на доста други неща, при питейните заведения има мода. Сега най-хубавите са " зелените ".

Да, това е посоката, в която се развива тази промишленост. Вече не става въпрос единствено за питейни заведения, заведения за хранене, а това са заведенията, в които се употребяват по-добри, по-еко съставки за напитки и коктейлите.
И несъмнено е по този начин. Пауло Фигередо е един от най-хубавите експерти по питейни заведения в света. Ако небцето ви бленува за изтънчен микс, забравете за задимените и мръсни заведения. Те към този момент са отживялост.
Ако отидете в Сан Франциско, Лондон или Хонконг, или на което и да е място, постоянно има хора, които споделят - Какво се случва с питейните заведения? Е, хората с мислене от 80-те и 90-те години, евентуално няма да стъпят в тези питейни заведения.
Без пластмасови сламки, с повече мисъл за наличието и опазването на околната среда - културата на подготвяне и пиянство на койктели се трансформира. Променят се и питейните заведения - все по-предпочитани са масите и столовете от рециклирани материали. По стените на заведенията порастват билки, които непосредствено подправят питиетата в чашите.
ЙОХАН БЬОДЕКЕР, шеф на компания за преработване: Хората от бизнеса би трябвало да стартират да гледат на тази мода като на нова опция, от която могат да пестят пари и да основават забавни артикули.
Звучи добре, само че с цел да бъде реализирано, би трябвало да изтече много вода. И освен вода, счита Бьодекер.
ЙОХАН БЬОДЕКЕР: Знаете ли, успеваемостта и високото качество постоянно вървят ръка за ръка. Не би трябвало да спирате да пиете кафето си или пък любомито лате, или да спрете да се забавлявате, тъй като желаете да спасите планетата. Не, технологиите са тези, които би трябвало да оказват помощ на хората да продължат да се забавляват, тъй че да не изчезнат разнообразни типове.
Достоен отговор на скептичния въпрос: какво мога да направя аз, обособеният човек, за положителното на планетата. Истината може да е във виното. Но и в кафето или в коктейлите. Както ви харесва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР