Слънчево и сравнително топло за края на декември ще бъде

...
Слънчево и сравнително топло за края на декември ще бъде
Коментари Харесай

Четвъртъкът идва с топло и слънчево временно

Слънчево и относително топло за края на декември ще бъде времето в четвъртък, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология п.
През нощта ще доминира ясно, а денем - слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът още малко ще отслабне и ще е до сдържан от запад-северозапад.
Минималните температури ще са най-вече сред минус 5 и 0 градсуа, а дневните още малко ще се покачат и оптималните ще са сред 3 и 8 градуса, за София - към 3.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са към 6-7 градсуа. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода е 7-8 градсуа.
Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан, по билата мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0 градсуа, на 2000 метра - към минус 4 градсуа.
В петък ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад и ще се затопли още малко. Облачността ще е раздрана, в Дунавската низина и в котловините преди обяд - най-вече забележителна.
През нощта против събота и в събота, с увеличаване напразно от северозапад, температурите ще стартират да се намаляват. На места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините - от сняг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР