Слънчев бряг“ ще вложи повече от 2 млн. лева за

...
Слънчев бряг“ ще вложи повече от 2 млн. лева за
Коментари Харесай

„Слънчев бряг“ ще вложи повече от 2 млн. лева за летния сезон

„ Слънчев бряг “ ще вложи повече от 2 млн. лв. за летния сезон. За Лято 2024 ще бъде реновирана Централната алея с замяна на настилката, възобновяване на зелените площи и монтирането на ново осветяване.

Ремонтните действия на алея „ Кубан “ включват още осъществени отводнявания, като към този момент е положена локално попивна канализация, която да усвоява дъждовната вода.

„ Слънчев бряг “ ще вложи повече от 2 млн. лв. за летния сезон

Изградена е и нова напоителна система, положени са нови връзки, нужни за прилежащите туристически обекти, прецизираха от АД-то. След реновацията ще се обособи нов площад пред хотел „ Кубан “.

Плановете на държавното сдружение за тази година са в инфраструктурата в комплекса да бъдат вложени над 2 милиона лв..

През предходната година, средствата бяха с към 500 000 лв. по-малко. Дейностите, който се чакат да бъдат завършени до края на месец април 2024 година, включват още полагане на нови асфалтови настилки по улици навътре в комплекса, озеленяване, замяна на осветителни тела, както и обезпаразитяване.

От 1 юни тази година в най-големия курортен комплекс у нас се чака да стартират да работят режимите и изискванията, които са нужни за безпроблемното протичане на летния туристически сезон.

Паркирането в синя зона в комплекса, чийто потенциал беше повишен през 2022 година, също ще се заплаща.

Вече има с 30 на 100 повече записвания за летни почивки на туристи от Англия за 2025 година, а растежът на ранните записвания за актуалната година е 70 на 100 повече.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категории България и Бизнес.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР