„Слънчев Бряг” е обявен на публична продан от частен съдия-изпълнител

...
„Слънчев Бряг” е обявен на публична продан от частен съдия-изпълнител
Коментари Харесай

Продават хотела на известен бизнесмен в Слънчев бряг за 2,8 млн.лева

„ Слънчев Бряг” е разгласен на обществена обмен от частен съдия-изпълнител за сумата от 2,88 млн.лева, посочила инспекция на Флагман.бг. Луксозната постройка е с общо РЗП от 3638 кв.м и се намира на 300 метра от плажа в западната част на курорт.


„ Хелвеция” е благосъстоятелност на 60-годишния предприемач Митко Лазаров Георгиев от Петрич. Фирма му „ Хелвеция” ЕООД е с натрапен запор от Централна кооперативна банка и от физическото лице Пламен Динков Колев, съгласно данни от комерсиалния указател.

Задълженията на притежателя към кредитори, снабдители, личен състав, общинска и държавна администрация е довело до намесата на ЧСИ-то.

Хотелът разполага с леглова база от 132 места, ресторант, рецепция, лоби бар, два асансьора и открит басейн за възрастни и деца.



Пазарната ниша за продажба и ръководство на хотелски активи заема все по-голям дял от пазара на недвижими парцели в България, сочи статистиката.

Според данни на Национален статистически институт, хотелите предлагащи се за продажба с 5 звезди са 44, а тези с 4 звезди - 250. Над една четвърт от тях се намират в Бургаска област и два пъти по- малко във Варна.

Причините за това са в огромното количество новопостроени площи и незадоволителната умелост в ръководството на подобен бизнес. Допълнителен напън оказва и отдаването чартърен на жилища във ваканционните комплекси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР