Сладоледодател твърди, че е казал на непълнолетно момиче, че ще

...
Сладоледодател твърди, че е казал на непълнолетно момиче, че ще
Коментари Харесай

Мъжът за сладолед „казал на момиче, на 17, да покаже циците или зърното си, за да бъде обслужен“ Съветът чува

Сладоледодател твърди, че е споделил на малолетно момиче, че ще я сервира единствено „ в случай че тя покаже гърдите си или зърното ".

Коментарът е изработен на 17-годишно момиче, което си купува сладолед, сподели полицията в Голям Манчестър в доказателство, изслушано от локалния съвет. Твърдението излезе в група за лицензиране, която също чу, че мъжът по-късно продължи да я тормози, като й изпрати известия във Фейсбук с искане за телефонния й номер.

Лицензиращите чиновници отхвърлиха молба за позволение за улична търговия, откакто чуха за отчет, оповестява службата за локална народна власт на BBC. Подробности за хипотетичния случай излязоха на срещата предишния месец, добавяйки, че сладоледаджията „ си спомня “ момичето, само че отхвърли да я е тормозил полово.

„ Допълнителна информация от GMP се отнася до изказване от 17-годишен остаряло момиче, което съобщи, че жалбоподателят й е споделил, че ще ѝ даде сладолед единствено в случай че покаже циците или зърното си “, разказва отчет от срещата.

„ Имаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР