Сладоледено парти събра повече от 50 деца в двора на

...
Сладоледено парти събра повече от 50 деца в двора на
Коментари Харесай

Деца от Караманово се веселиха на сладоледено парти

Сладоледено празненство събра повече от 50 деца в двора на локалното учебно заведение в Караманово

В един от най-горещите летни дни срещата мина под мотото „ Вкусната история на сладоледа “. В другите начинания, свързани със замразената вкуснотия, се включиха освен локално малчугани, само че и деца, пристигнали в селото за лятната почивка при баба и дядо. Съвсем естествено е, че уредниците организираха радостните съревнования в утринните часове, с цел да избегнат палещите слънчеви лъчи.

В двора на учебното заведение се носеше радостна детска шум, а развлекателните игри и занимания преобладаваха в продължение на няколко часа. Темата „ Ваканция “ не беше изненада за никого и участниците се впуснаха в конкуренцията да изразят прекарванията си с рисунка на асфалт. Децата търсиха и подобаващи букви, с цел да подредят най-дългата дума, а по-късно откриваха двойки емоджита.

Кулминацията на празненството настъпи с появяването на сладоледа. Всички се любуваха на едно от обичаните ястия през лятото. Докато си ближеха сладоледите, малчуганите с интерес изслушаха една приказка и се срещнаха с историята на сладоледа от появяването му до наши дни. Всички си потеглиха радостни и удовлетворени като останаха с вяра за нови срещи и приятни изненади през оставащите летни ваканционни дни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР