Слабото представяне на Уест хем от началото на сезона във

...
Слабото представяне на Уест хем от началото на сезона във
Коментари Харесай

"Ало, помогнете, "Уест хем" отново губи", или защо полицията се ядоса на футболни фенове

Слабото показване на " Уест хем " от началото на сезона във Висшата лига докара до ексцентрични ограничения от страна на почитателите на отбора. Запалянковците на " чуковете " всеобщо звънят в полицията с недоволства от отбора си.

Органите на реда предизвестиха почитателите да спрат да звънят в централата поради слабото показване на тима. " Да звъните на номер 999, тъй като " Уест хем " загуби още веднъж и не знаете какво да сторите, е неприемливо. Губите ни времето ", се споделя в изказването на полицията в Есекс.

" Уест хем " е 18-и във Висшата лига с едвам девет точки от 12 мача. " Чуковете " останаха в зоната на изпадащите след загуба с 0:2 като посетител на " Уотфорд " в неделя. Двубоят беше първи за новия управител на тима Дейвид Мойс.

Феновете на лондончани застанаха против политиката на управлението на клуба и го упрекнаха в лакомия. Запалянковците издигнаха транспарант по време на срещата с " Уотфорд " с апел: " Лъжливи измамници. Почивай в мир " Уест хем ". Уволнете борда. "
Ringing 999 because @WestHamUtd have lost again and you aren`t sure what to do is not acceptable! It is a complete waste of our time. #999foremergenciesonly
— Force Control Room (@EPControlRoom) 19 November 2017
Мойс и капитанът на " чуковете " Марк Нобъл помолиха почитателите да се обединят и да застанат зад клуба. Според двамата това ще помогне на тима да излезе от сложното състояние.

" Знам, че имате недоволства, само че споделих на играчите си в края, че е мъчно да се играе, когато тълпата е настроена отрицателно. Малките неща могат да създадат огромната разлика, само че мога да схвана тяхното отчаяние, тъй като не играхме задоволително добре. Трябва да намерим метод да се обединим ", съобщи Мойс след загубата от " Уотфорд ".

" Намираме се в мъчно състояние. Феновете с право демонстрират страстите си, тъй като не са удовлетворени, а заплащат доста пари, с цел да дойдат да ни гледат. Знам, че са разочаровани, само че ние също, тъй като можем да играем по-добре от показаното. Призовавам ги да бъдат до нас и се надявам, че положителните времена ще се върнат още веднъж ", добави Нобъл.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР