Скулпторът и общественик Вежди Рашидов направи днес дарение от голямо

...
Скулпторът и общественик Вежди Рашидов направи днес дарение от голямо
Коментари Харесай

Вежди Рашидов с дарение за Коледа за деца от дом в Божурище

Скулпторът и държавник Вежди Рашидов направи през днешния ден подаяние от огромно количество хранителни артикули и лакомства на детска къща „ Конкордия “ в Божурище. В дома по обществен план се отглеждат деца от 4 до 14-годишна възраст от фамилии в извънредно затруднено състояние.

„ Трогнати сме от вниманието и жеста на господин Рашидов, дарението му зарадва доста децата и ще направи Коледата им по-светла. Ние знаем, че той години наред подкрепя с персонални средства деца, младежи, възрастни хора и създатели. Благодарни сме му доста за дарението към нашия дом “, показа шефката на къщата Цветослава Гюрова.

Децата сами са изработили за Вежди Рашидов цветна коледна картичка.

„ Аз самият съм бил в сиропиталище като дете и зная каква наслада е да получиш дарове и внимание от някого. Щастлив съм, че децата от този дом се радват на дарението ми, направих го от сърце. Аз персонално считам,  че донорът е човек, който би трябвало да излезе от анонимност, с цел да даде образец, че в сложен миг хората би трябвало да си оказват помощ между тях. Защото в живота с изключение на красиви и хубави мигове, от време на време ориста ни сервира и компликации и тогава би трябвало да си оказваме помощ, да сме съпричастни към другия. Отплатата за донора е насладата в очите на децата “, сподели Вежди Рашидов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР