Скулпторът и член на ИК на ГЕРБ Вежди Рашидов отговори

...
Скулпторът и член на ИК на ГЕРБ Вежди Рашидов отговори
Коментари Харесай

Рашидов отговаря на Минеков за къщата: Това е болен човек, трябва да се лекува

Скулпторът и член на ИК на ГЕРБ Вежди Рашидов отговори в „ Тази събота “ на обвиняванията от служебния министър на културата Велислав Минеков, свързани със строителната компания „ Главболгарстрой “ и домът му.

Според Рашидов има проверяващи органи, които могат да открият дали има нещо неправилно. Той добави, че води две каузи против Минеков и ще заведе трето.

„ За два месеца направи толкоз доста нелепости, които различен за 10 година не можа. Ателието на татко му е на 50 м от моята къща, като аз я взех преди те да са взели от страната две ателиета. „ Главболгарстрой “ не строи „ Ларгото “, а варненска компания и това му е неточност, моля „ Главболгарстрой “ да го осъди този човечец, тъй като не може да се хвърлят клюки “, добави политикът от ГЕРБ.

Рашидов уточни, че „ Главболгарстрой “ са построили къщата му и има документи за всичко, а мястото си е негово. Допълни, че от много време Минеков го следи непрекъснато, тъй като са съседи и поради него „ и тухличката е платена с фактура “.

„ Това е болен човек, би трябвало да се лекува. Нямам контакт с него, не искам да имам. Сигурно тъй като на татко му скулптурите са в Музея на социализма, той идваше да си ги желае, единствено че авторските права са платени “, разяснява Рашидов.

Относно настойчивия зов на Минеков – ГЕРБ да се изнесат от централата си в НДК, Рашидов съобщи, че партията са настанени законно там.

Скулпторът откри своя изложба, която е подарък от брачната половинка му Снежана Бахарова. Обясни, е след два мандата като министър на културата се е върнал към изкуството поради здравословното си положение.

„ Политиката е мръсна работа. В 45-ото Народно заседание видях дъното на парламентаризма. Изхарчихме половин милиард лв. поради инфантили, които не си дават сметка, че това тежи на джоба на българина. Неопитни, улицата, това не е детска градина “, сподели Рашидов.

Той сподели още, че в случай че го ядосат, може и да се върне в политиката.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР