Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Камъкът Шива Лингам лекува импотентност импотентност, безплодие, балансира организма

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на TrafficNews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за Камъка Шива Лингам.

В индийската просвета формата на този яйцеподобен камък - Шива Лингам съставлява мъжкия аспект на творението, а моделите на камъка символизират женския аспект. Шива Лингам е композиция от тяло и душа.

Камъкът е композиция от мъжки и женски детайли за активиране на силата кундалини, издигаща се от основата на гръбнака, активирайки на всички чакри отвеждайки до просветлението. Шива Лингам се счита за камък на прояснение и духовна промяна.

Шива Лингам - камък трансфорат в лечебна икона

Камъкът Шива Лингам е естествено завършен яйцевиден камък,съставен от микрокристален кварц като всеки камък е неповторим.

Този заветен за индусите речен камък може да се открие на едно само място - Река Нармада, приток на река Ганг, намираща се в централната западна част на Индия. Това е едно от седемте свещени места в Индия. Находището е налично единствено по време на сухия интервал, когато камъните се събират от речното корито.

Шива Лингам е знак, уважаван от индусите като камък на плодородието, земно изображение на господ Шива. Лингам е свещено санскритската дума за фалос.

Яйцевидната форма се смята за фалически знак на мощта на Шива (Бог на Сътворението, мъжката градивна енергия), динамичен израз и познания.

Формата въплъщава мъжката сила, а алените зони по камъните или Yoni изобразяват женската сила, мъдрост и вътрешен глас. В Тантра Шива Лингам сплотява женското и мъжкото в съразмерен баланс.

Камъкът Шива Лингам съставлява равновесие на душата, която се поддържа в равновесие с Вселената. Този заветен камък се отнася до сърдечната чакра съставлява хармонията и равновесието на душата, която се поддържа в сърцата на всички нас.

Когато се държи в ръка Шива Лингам носи общо възприятие на мира и благоденствие.

Шива Лингам камъка резонира с силите на всички детайли - Земя, Огън, Вода, Въздух и Камък.

Камъкът Шива Лингам е използван за:

- Зареждане на цялата чакра система;

- Активиране на кундалини енергии;

- Увеличаване на жизнеността на организма;

- Подобряване на вътрешната трансформация;

- Преосмисляне на остарелия и стимулиране за започване на нов живот;

Лечителите употребяват Шива Лингам за лекуване на импотентност, неплодородие, както и укрепване и баланс на целия организъм.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР