Скрит в кристално чиста бяла мантия и с вождистки блясък

...
Скрит в кристално чиста бяла мантия и с вождистки блясък
Коментари Харесай

ГЕРБ: Скрит в бяла мантия и с вождистки блясък в очите, Радев оглави похода срещу властта

" Скрит в кристално чиста бяла тога и с вождистки искра в очите, президентът оглави похода на всички, които от дълго време копнеят да заличат достиженията на ръководещите ", съобщи в декларация от името на ГЕРБ депутатът Спас Гърневски, прочут и като стихотворец, по време на петъчния парламентарен надзор.

От Българска социалистическа партия упрекнаха ръководещите, че са събрали съвсем 3 милиарда лв. повече, само че обществените разноски, които оферират, не са били по душата на Бойко Борисов, тъй като пенсионерите не заплащат комисионни.

Тъй като при започване на декларацията на Гърневски, огромна част от депутатите от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " напуснаха залата, той се обърна към тях:

" Популистите по този начин вършат, станат на трибуната, изплюят си отровата и бягат . Стойте да чуете, къде бягате? Говорите за кражба на годината - кражбата на века стана доста по-рано - от 1989 година, когато се пребоядисахте и 20 години разграбвахте страната. Имаше две истини в тази декларация, която прочетохте - едната е, че признахте, че българското държавно управление работи превъзходно и е направило 2 милиарда лева остатък от битка с корупцията и сивата стопанска система. Това, което при вас не стана в никакъв случай. Второ, тези пари, които харчи българското държавното управление, се харчат безусловно законосъобразно ".

Гърневски и добави, че тези пари отиват за секторни политики и съобщи, че олигарсите произтичат от Българска комунистическа партия и от Държавна сигурност.

" Прави сте, че има четири души богати , сега осветлени, и те са тези хора. Миналия петък президентът стартира с изявление в " Панорама ", когато слушах неговите високопарни, другояче добре наизустени изречения, в мислите ми изплува един спомен от далечната 1992 година, когато първият либерален български президент Филип Димитров беше решил да стартира решителни промени против комунистическата номенклатура и беше затрит от власт. На власт пристигна държавно управление формирано от днешната съпротива и 20 години по-късно всички наблюдаващи са единомислещи, че това е държавното управление, основало българската мафия ", изясни националният представител от ГЕРБ.

По думите му през днешния ден, 26 години по-късно, държавно управление на ГЕРБ към този момент трети мандат получава опция да лекува страната от раните ѝ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР