Скотланд-Ярд публикува три видеозаписа със заподозрените за отравянето на бившият

...
Скотланд-Ярд публикува три видеозаписа със заподозрените за отравянето на бившият
Коментари Харесай

Скотланд Ярд публикува три нови видеа с отровителите на Скрипал

Скотланд-Ярд разгласява три видеозаписа със обвинените за отравянето на някогашният полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия в английския град Солсбъри офицери от ГРУ Александр Мишкин и Анатолий Чепига.

Видеозаписите са оповестени на уеб страницата на английската полиция с послание към жителите за оказване на помощ в провеждането на понататъшното следствие.

Скотланд-Ярд разгласява и фотография на три пластмасови детайла, които евентуално са елементи от пулверизатора, в който се е намирало нервно-паралитичното вещество " Новичок ".

Следствието търси очевидци, които са виждали двамата руснаци. Един от основните моменти, които интересуват полицията, е обвързван с изясняването на това къде се е намирал подправеният флакон от парфюм Nina Ricci от момента когато на 4 март е изхвърлен от реснаците, до 26 юни когато е отрикт от английския жител Чарли Роули, чиято другарка почина откакто се напръскала с " парфюма ".

Както и преди, сме изпълнени с решителност да притеглим под отговорност всички, които носят отговорност за тези безрасъдни дейности, се споделя в известието на полицията.

Припомняме, че на 4 март някогашният офицер от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му бяха открити в безсъзнание, откакто са били подложени на въздействието на нервно-паралитичното вещество " Новичок, неразрешено от конвенцията за химическото оръжие и създадено в Русия.

По-късно английските жители Чарли Роули и Дон Стерджис откриват флакона с " Новичок ", Роули оживя, само че Стърджис умря в болница. /Faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР