Скот Уоринг твърди, че е открил огромна подводна извънземна база.

...
Скот Уоринг твърди, че е открил огромна подводна извънземна база.
Коментари Харесай

Скот Уоринг твърди, че е открил огромна подводна извънземна база

Скот Уоринг твърди, че е разкрил голяма подводна извънземна база. Изследователят е видял до град Марш Харбър, на остров Голям Абако, в региона на Бахамските острови, на океанското дъно на изток от него, нещо извънредно.

 s1 1 - Скот Уоринг твърди, че е разкрил голяма подводна извънземна база
Тази продълговата конструкция с отчетливи граници е с дължина към 15 км и не наподобява на релефа на дъното в същия район или на друго място в Атлантическия океан (HiddenTruth.site). Структурата не е сходна на риф или на остатъци от вулканичен остров. Изглежда извънредно за мястото, като “косъм в купа със чорба ”.

 s2 1 - Скот Уоринг твърди, че е разкрил голяма подводна извънземна база
Четете още: Уфологът Скот Уоринг твърди, че на повърхността на метеорит Веста е разкрил извънземни кораби Tози обект е открит преди няколко дни от уфолога Скот Уоринг (Scott Waring) – прочут уфолог и виртуален археолог. Според неговата версия, това може да е голяма подводна извънземна база или потопен извънземен транспортен съд. Освен това, тази база евентуално е от дълго време изоставена.

 s3 - Скот Уоринг твърди, че е разкрил голяма подводна извънземна база
Друга особеност са странните „ пътища “ на океанското дъно, които са дълги и прави. По принцип, такива “пътища ” могат да се намерят на доста места в разнообразни океани, само че в този случай, един от “пътищата ” води непосредствено към тази „ база “. Но, той приключва толкоз внезапно, все едно е изкуствена конструкция.Скот Уоринг е направил това изобретение благодарение на Гугъл Earth. Вие сами може да намерите този мистериозен обект …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР