Скорошно проучване установи, че близо 3% от женените двойки съобщават,

...
Скорошно проучване установи, че близо 3% от женените двойки съобщават,
Коментари Харесай

8 причини защо неверните съпрузи остават с жените си

Скорошно изследване откри, че близо 3% от женените двойки оповестяват, че през годината са имали повече от един сътрудник. Като цяло съгласно проучванията сред 15 и 20% от женените американци да вземем за пример имат извънбрачни връзки, като мъжете е по-вероятно да поддържат спекулация спрямо дамите. Остава обаче въпросът за какво неверниците не желаят бракоразвод, а остават с дамите си и не престават да изневеряват.

Ето 8 аргументи, които съгласно откривателите са причина за това необичайно държание при мъжете.

1. За него домът е към момента най-хубавото място.

Познава ви от цяла безкрайност, готвите му, грижите се за децата. Чувства се добре с живота, който води, а търси спекулация, тъй като желае да опита нещо ново, което не значи безусловно, че желае да вкара смяна в живота си. Домът за този вид мъже си е тяхната цитадела. В неговата глава въобще не съществува въпросът дали би трябвало да се изнесе. Няма такова желание, тъй като без жена си би му било мъчно да се грижи самичък за домакинство. Дори пристрастеността и любовта да са изчезнали, са останали другарството и уважението. Той просто желае място, където да се усеща сигурен и да си дремва на мира.

2. Просто търси отмора.

Ако сте потънали в рутината на фамилния живот, нищо чудно да му е доскучало и да търси отмора от ежедневните си отговорности да изхвърли боклука, да измие чиниите, да мине с прахосмукачка, да напазарува на връщане от работа и така нататък Според едно изследване мъжете, които са изневерили, споделят, че от време на време се случва по този начин, че имаш добра и здрава връзка с колегата си и не искаш разлъка, а просто да си починеш от монотонността на всекидневието. Този вид мъже настояват, че обичат дамите си, само че просто желаят малко време отвън познатото и търсят мимолетно премеждие.

3. Мислел е, че може да открие доста отговори за себе си посредством аферата. Само че не е съумял.

Една забавна история споделя за брачен партньор, който изневерявал на жена си. Да, напряко ужасна работа. Жена му минала през всички стадии на възприятията (изненада, яд, засегнатост, мъка), само че след известно време почнала да си задава въпроса за какво. Мъжът й нямал тип на човек, който се готви да напусне фамилията си. Отговорът бил елементарен – не го бил направил не тъй като у нея е казусът или тъй като не харесва връзките им, а тъй като казусът е у него. Някои мъже считат, че в случай че в живота им се появи нова жена, нещо ще се промени и те внезапно ще се почувстват още веднъж щастливи и изпълнени с живот. Само че нормално не става по този начин. Тези мъже обичат половинките си, само че имат психични проблеми и не могат да се оправят с рутината и с възприятията си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР