Скоро във всички метростанции в Атина ще има безплатен достъп

...
Скоро във всички метростанции в Атина ще има безплатен достъп
Коментари Харесай

Във всички метростанции в Атина скоро ще има безплатен интернет

Скоро във всички метростанции в Атина ще има безвъзмезден достъп до безжичен интернет.

С подписването на Меморандум за съдействие сред гръцкия оператор Стаси, виновен за метрото и трамваите в Атина, и гръцкото министерство на цифровото ръководство ще бъдат стартирани редица дейности за възстановяване на услугите, предоставяни на атинските пасажери, измежду които и обезпечаването на безвъзмезден интернет достъп.

За реализирането на тази цел гръцкият оператор ще бъде включен в плана за създаване на публични пространства за безжичен широколентов достъп до интернет.

В проекта на управлението на сдружението е и въвеждането на актуален интегриран програмен продукт за ръководство на ресурсите на предприятието, към който ще бъдат приспособени оперативните процеси. Същевременно ще стартира и всеобща замяна на съществуващата система за цифрово обозначаване на станциите (екрани, показващи осведомително и рекламно наличие във всички зони на метростанциите) с единна съвременна система.

Стремежът е гръцкият оператор да се снабди с повече еластичност, динамичност, експедитивност и по-успешно непрестанно и надеждно информиране на пасажерите в гръцката столица.

Очаква се дигитализацията да способства доста за по-добрата вътрешна организация на службите, за възстановяване на продуктивността, за понижаване на административните разноски, както и за отбрана на историческия списък на железопътния превоз в района.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР