Скоро няма да има нужда да отивате при дилъра, за

...
Скоро няма да има нужда да отивате при дилъра, за
Коментари Харесай

Ремонт на автомобила от разстояние!? Какво измислиха от Mercedes?

Скоро няма да има потребност да отивате при дилъра, с цел да се справите бързо с неизправността на автомобила си. По-конкретно това важи за колите с марка Mercedes-Benz.

Личното наличие на инженери ще бъде сменено от по-малко квалифицирани служащи, които ще дойдат до вашия дом и ще употребяват очила с добавена действителност Hololens 2, с цел да инспектират и ремонтират автомобила.

Новата система за виртуална отдалечена поддръжка на Mercedes-Benz работи напълно просто. В действително време специалист отдалечено дава препоръки на какво да се обърне внимание при диагностициране и в случай че нещо не е ясно, употребявайки особено устройство, той ще „ нарисува “ стрелки или диаграма върху диагностицирания автомобил...

Съобщава се, че системата е в развой на тестване повече от две години в Съединените щати и в този момент е подготвена да стартира да се предлага в дилърската мрежа на Mercedes-Benz USA. Очаква се новата технология да разреши на компанията да усили продуктивността на сервизите, като по този метод увеличи и удовлетвореността на клиентите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР