Скопие. Британският премиер Борис Джонсън планира да стартира десетгодишен план

...
Скопие. Британският премиер Борис Джонсън планира да стартира десетгодишен план
Коментари Харесай

London Evening Standard: Във Великобритания планират да отнемат паспортите на извършители на престъпления, свързани с наркотици

Скопие. Британският министър председател Борис Джонсън възнамерява да започва десетгодишен проект за битка с престъпността, обвързвана с опиати, който ще включва лишаване на паспорти и шофьорски книжки от нарушителите, написа London Evening Standard .

Правителството е готово да предложи разнообразни ограничения за битка с престъпността през идващите седмици, които ще включват дейности против бандите и промени в пандизите за понижаване на % на повторни закононарушения, като се помогне на пандизчиите да си намерят работа.

Преразглеждането на законите за престъпността ще включва по-строги присъди с отнемане от независимост за дилъри, полицейски час през нощта и забрани за пътешестване сходни на тези на футболните хулигани

Като част от по-широк набор от ограничения за битка с престъпността, министър-председателят сподели, че тормозът на дами на улицата или в кръчмите също може да бъде неразрешено в опит за битка със половия тормоз в обществеността.

Той сподели пред The Sun: „ Наркотиците предизвикват доста несгоди и можем да го изправим. Те няма да ви създадат по-щастливи. Те няма да ви създадат по-успешни. Те няма да ви създадат по-интересни. Те са неприятни неща. "

Инициативата включва дейности за разтрошаване на банди, които експлоатират деца, и увеличение на финансирането на 50 локални управляващи, най-тежко наранени от закононарушения, свързани с опиати.

Джонсън добави: „ По-голямата част от закононарушенията, свързани с опиати, се генерират от 300 000 употребяващи хероин и крайник кокаин – хора с трагични ориси, които са изгубили пътя си в живота. Можеш да ги заключваш още веднъж и още веднъж и ние го вършим, само че те излизат още веднъж и правят наново закононарушение, тъй че би трябвало да ги рехабилитираме...

„ Страната е цялостна с жертви на случилото се. Ще разгледаме нови способи за санкционирането им. Неща, които в действителност ще попречат на живота им, тъй че ще разгледаме отнемането на паспорти и шофьорски книжки. "

Премиерът също по този начин сподели пред вестника, че общественият полов тормоз може да бъде неразрешен след убийството на Сара Еверард.

Процентът на присъдите за обезчестяване и тежки полови закононарушения също може да бъде подсилен, добави министър председателят.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР