Скокът в цената на PEPE през последните десет дни е

...
Скокът в цената на PEPE през последните десет дни е
Коментари Харесай

Цената на меме криптовалутата PEPE буквално избухна – ще има ли корекция?

Скокът в цената на PEPE през последните 10 дни е нищо повече от необикновен за крипто запалянковците, като зашеметяващото нарастване от 506% я изстреля до нов исторически връх от $0.0000082.

Има обаче индикации, че този бърз напредък скоро може да срещне опозиция, защото вложителите стартират да пренареждат портфейлите си.

Неотдавнашният скок в цената на PEPE може да се отдаде частично на забележителното акумулиране от страна на “ ” – огромни вложители – които дружно с вложителите на дребно са придобили общо към 48 трилиона PEPE токена, възлизащи на $385 милиона.

Макар че този приток подхранва стремителния напредък на меме монетата, значимо е да се означи, че забележителна част от предлагането в обращение – 37% – се държи от краткосрочни търговци, които може да са склонни да се възползват от волатилността на монетата за бързи облаги. Освен в случай че тези токени не преминат в ръцете на средносрочни притежатели – тези, които резервират притежанията си в продължение на от 6 до 12 месеца – пазарът може да изпита засилен напън от продажби, откакто цената се стабилизира.

Нещо повече, възходящата наклонност на понижаване на настроенията за дълготрайно задържане на монетата измежду притежателите на PEPE допуска, че претекстовете за осъществяване на облага може да изместят дълготрайните капиталови тактики.

Както се вижда от спада на Mean Coin Age знака от края на февруари, който исторически се свързва с идни корекции в цената на PEPE, сюжетът за ликвидация наподобява все по-вероятен. Тази наклонност отразява преобладаващото разбиране, че меме монетите служат най-вече като средство за краткосрочни облаги, а не като трайни вложения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР