Сключени са договори с избраните изпълнители по четирите обособени позиции

...
Сключени са договори с избраните изпълнители по четирите обособени позиции
Коментари Харесай

Тръгва схемата за подпомагане на екскурзоводите

Сключени са контракти с определените реализатори по четирите обособени позиции по схемата за подкрепяне на екскурзоводите посредством обезпечаване на краткотрайна претовареност, оповестиха от туристическото министерство.

Договорите са подписани по социална поръчка за избор на външни специалисти за разпространение на дребните и междинни предприятия и организациите за ръководство на туристическите региони с четири обособени позиции в осъществяване на план „ Повишаване на потенциала на дребни и междинни предприятия в бранш туризъм посредством оказване на поддръжка за основаване и действие на организациите за ръководство на туристическите региони “.

Избрани като реализатори по договорите са професионалните организации, представляващи лицата, изпълняващи специалностите „ екскурзовод “ и „ планински водачи “. Това са сдруженията Асоциация на екскурзоводите в България, Съюз на екскурзоводите в България, „ Планини и хора “ – Асоциация на планинските водачи в България и Югоизточен съюз на екскурзоводите „ Ваня Райкова “.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР