Складът на едро на Норт Стар“ в Северна промишлена зона

...
Складът на едро на Норт Стар“ в Северна промишлена зона
Коментари Харесай

Ето кой е търговецът с развалените шоколади в Бургас

Складът на едро на „ Норт Стар “ в Северна промишлена зона е комерсиалният обект, който бе нападнат от Икономическа полиция към ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас и Областната дирекция по сигурност на храните, оповестява Флагман.бг.

Разследващите са останали шокирани от откритото количество шоколади с изминал период на валидност. Ставало въпрос за над 16 хил.изделия, които още преди пет години, е трябвало да бъдат унищожени. Но това не се е случило, а в този момент са били отделени в кашони и готови за продажба на дребните търговци.

Други 4 хиляди пък били с манипулиран период на валидност – шоколадови яйца, бонбони, шоколадови зайци, шоколадов Дядо Коледа, желирани бонбони, дражета, кексчета и ред други, предопределени напълно за деца. Това закононарушение се преследва от Наказателния кодекс и търговецът ще бъде предаден на прокуратурата, до момента в който за откритите артикули с изминал период на валидност ще получи административна санкция.

Фирма „ Норт Стар “ ЕООД е благосъстоятелност на Стефан Славчев Станчев. Фирмата е с годишен оборот от малко над 1 млн.лева, а по документи в сдружението работят 8 души. „ Норт Стар “ има огромен склад зад КАТ Бургас, откъдето се доставят стотици дребни магазинчета. В пет от тях са открити рисковите шоколади и е почнало следствие, което е довело до влизането на Икономическа полиция в склада на „ Норт Стар “ през вчерашния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР