Ски писта Кулиното“ край Разлог посреща днес първите си гости,

...
Ски писта Кулиното“ край Разлог посреща днес първите си гости,
Коментари Харесай

Ски писта „Кулиното“ край Разлог посреща първите си гости

Ски писта „ Кулиното “ край Разлог посреща през днешния ден първите си посетители, оповестиха от общинския пресцентър, съобщи Българска телеграфна агенция. От там показват, че през днешния ден, в първия зимен ден от новия туристически сезон, посетителите ще бъдат посрещнати с обработена писта, топли питиета, вкусния ястия и снежни занимания. 

Официалното разкриване на сезон 2023 – 2024 година е от 10:00 часа, а изискванията за спорт и туризъм са подобаващи, показват от Община Разлог. Извършени са наложителни механически прегледи, както и разчистване на корени и камъни по трасето, направена е профилактика на оборудванията. 

От през днешния ден всички фенове на зимните спортове ще могат да употребяват дребния влек всеки ден от 9:00 до 16:00 часа, а при задоволително количество снежна завивка ще бъде отворена цялата 1300-метрова писта и огромният влек. 

Ски писта „ Кулиното “ се намира на 14 километра от Разлог и на два километра от местността „ Предел “. Цените на дневните карти за всички уреди за деца, възпитаници и студенти е 15 лв. и 20 лв. – за възрастни. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР