Скейл Фокус с наградата в категория за Най-добър научно-развоен (R&D)

...
Скейл Фокус с наградата в категория за Най-добър научно-развоен (R&D)
Коментари Харесай

Българските аутсорсинг награди: "Скейл Фокус" и "ЕПАМ системс"

" Скейл Фокус " с премията в категория за " Най-добър научно-развоен (R&D) център "

[БАА] Още по тематиката
Българските аутсорсинг награди: " Каргил България " и " Булпрос "

Победители в категориите " Център за споделени услуги на 2018 година " и " Доставчик на аутсорсинг услуги на 2018 година "
19 юни 2018
Българските аутсорсинг награди: " Лирекс " и " Експириън България "

Победители в категориите " IT план на годината ", " Иновации в бизнес процесите и интервенциите ", " Най-добър шеф в софтуерния бранш "
18 юни 2018 Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за трети път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. " Капитал " показва фирмите, които получиха своите оценки на гала в Златни пясъци на 8 юни. За премиите се състезаваха над 60 български и интернационалните компании в региона на аутсорсинга, нововъведенията и осведомителните технологии.
Днес представяме фирмите в последните три раздадени награди - в категориите за " Най-добър научно-развоен (R&D) център ", " Най-иновативно работно място " и " Софтуерна компания на годината ".

" Скейл Фокус " взе две награди - първата е за най-хубав научно-развоен (R&D) център поради основания вътрешен генератор на хрумвания и развъдник за тяхното развиване. Пет тима в компанията са показали своите новаторски хрумвания за решение на проблеми в опазването на здравето, изменението на климата и обществените нововъведения. Другата статуетка за компанията беше за най-иновативното работно място на годината. Журито е впечатлено от обстоятелството, че чиновниците на компанията сами са проектирали средата, в която работят. " Скейл Фокус " е учредена през март 2012 година от български мениджъри и вложители и създава профилирани софтуерни решения за клиенти по поръчка и дава софтуерни услуги. Компанията има представителства в София, Пловдив, Лондон, Мюнхен, Цюрих и Вашингтон с общо над 350 експерти.

Станимир Николов, изпълнителен шеф на " EПАМ България ", получава премията за " Софтуерна компания на годината "

[БАА] Софтуерна компания на 2018 година стана " ЕПАМ системс ". Компанията й майка EPAM е учредена през 1993 година в Минск от белоруски инженери и е снабдител на комлексни програмни инженерни решения и софтуерни услуги. През 2012 година е листвана на фондовата борса в Ню Йорк, а централният й офис през днешния ден е в Ню Джърси.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР