Скептични сме, че третият мандат ще има успех. Задачата е

...
Скептични сме, че третият мандат ще има успех. Задачата е
Коментари Харесай

ПП скептични за правителство с трети мандат

" Скептични сме, че третият мандат ще има триумф. Задачата е на президента, който има виновния избор да избере кой ще бъде третият мандатоносител. Очевидно за втория мандат не приказваме, тъй като никой не желае да работи с ГЕРБ. В българския парламент не се откриха задоволително смели депутати ".

Това съобщи министърът в оставка Даниел Лорер в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

По думите му е невероятно сега в българския парламент , какъвто е в този момент, да бъде открито болшинство.

" Продължаваме промяната " връща мандата несбъднат

Политическа партия са събрали 117 депутата, разчитат на останалите 4 на идващите избори

Лорер разяснява и други значими тези - измежду които промяната за КПКОНПИ, антикорупционната комисия и Закона за публичните поръчки. По думите му, значимо е, че те са неделима част от промените в проекта за тази година.

Горивата също бяха измежду коментираните от него тематики.

" Цената на бензина е подправена теза, с която доста се спекулира - бензинът е оръжие на геополитическа война ", добави Лорер. Газ има в този момент, газ ще има есента и зимата, както и идната зима. Азерският газ, дружно с американския и още източници на газ, най-сетне ще стартира да влиза в България ", сподели още Даниел Лорер.

Припомняме, че по-рано през днешния ден делегация на " Продължаваме промяната ", водена от несполучливата кандидатура за нов министър председател и сегашен финансов министър в оставка Асен Василев, дружно с Кирил Петков, Никола Минчев и Андрей Гюров, върна на президента Румен Радев несбъднат първият изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

" Г-н президент, за жалост, не успяхме да съберем задоволително поддръжка, с цел да осъществим политиките, което едно вероятно държавно управление би желало да може да направи. Така че връщаме мандата несбъднат ", сподели Асен Василев.

" Преди една година жителите повярваха, че България може да се ръководи по различен метод. Оттегленият заем на доверие от кабинета не би трябвало да изчерпва публичните старания за построяването на транспарантно и отговорно към жителите ръководство. Вярвам, че задачата да променим страната ни е историческа и едвам е сложна, българите ще го реализираме ", съобщи на собствен ред Радев.
 Румен Радев няма да бърза: Има още работа
Румен Радев няма да бърза: Има още работа

Причината – трябвало да бъдат признати закони, свързани с Плана за възобновяване и устойчивост
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР