Скелетът, открит в шахта на хотел "Смолян", е на жена,

...
Скелетът, открит в шахта на хотел "Смолян", е на жена,
Коментари Харесай

Скелетът, открит в хотел в Смолян, е на жена

Скелетът, открит в шахта на хотел "Смолян ", е на жена, евентуално убита и скрита там преди доста години.
Тепърва ще се открива самоличността й, тъй като на мястото не са открити документи, нито дамска чанта или друга персонална движимост.

"Категорично с експертиза не е открито до момента, само че от откритите част от облекла и типа на скелета, се прави извода, че е на разположение от женски пол ", сподели наблюдаващият прокурор Станчо Станев от Окръжна прокуратура - Смолян пред "24 часа ".

Зловещата находка бе открита на 30 август от строителни служащи в хотела под равнището на басейна във венталационна шахта. Там са открити и остатъци от дамски ботуши. Единият ботуш е бил до костите, а другият - на към десетина метра от него, описват служащи в хотела пред "Отзвук ".

Според мнението на правосъдния доктор гибелта е настъпила преди 20-30 години.

"Най-вероятно става дума за ликвидиране и скриване на натрупа, което е станало преди 20-30 години. Тялото е пренесено от работещ в хотела или човек, който доста добре познава постройката. Скелетът е открит в избената част, където се намират бомбени убежища. Там е необикновен лабиринт и външен човек няма по какъв начин да се ориентира ", счита шефът на хотела Максим Банков.

Зловещата находка е една от най-обсъжданите тематики в Смолян. Местните считат, че убийството е станало през зимата, поради откритите ботуши, както и че жертвата не е от района, защото няма случай на изчезнала жена в хипотетичния интервал.

По това време емблематичният хотел „ Смолян “ е най-елитното и посещавано място в града.

Доскоро той бе благосъстоятелност на пловдивската компания „ Орфей Клуб Уелнес “ АД. Миналата пролет смолянският предприемач Валентин Благоев го купи и незабавно стартира поправки действия с желание да го направи петзвезден. Разгърната застроена повърхност на хотела е от 19 600 кв. м, а парцелът е 11 900 кв. м.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР