Скелет от съвременен тип, датиран на възраст 28 милиона години

...
Скелет от съвременен тип, датиран на възраст 28 милиона години
Коментари Харесай

Скелет от съвременен тип, датиран на възраст 28 милиона години!?

Скелет от актуален вид, датиран на възраст 28 милиона години …За тази археологическа находка се знае доста малко и даже английските тайни теоретици, в чиято татковина към момента се съхранява този артефакт, надали са наясно с него (HiddenTruth.site).Или, най-малко, има информация, че за последно се е съхранявала в Англия, само че от години няма вести за тази находка.Нещо повече – има единствено две добре известни фотографии на този артефакт. Едната е черно-бяла и е направена някъде при започване на ХХ век. Другата е с по-добро качество и наподобява, че е основана в средата или в края на ХХ век. И, това е всичко …

 j1 - Скелет от актуален вид, датиран на възраст 28 милиона години!?
През 1810 година, британският флот завзема карибския остров Гваделупа (Guadeloupe), принадлежащ на Франция. Сред многото локални титли, хванати от британците и отнесени в Англия, имало плоча от варовик със скелета на жена без глава.Той е изцяло естествен скелет от актуален вид, с дължина 1,6 км. Открит е във варовиковия пласт на североизточния бряг на острова.
Преди английската инвазия, французите намерили доста скелети на антични животни на това място и единствено един човешки скелет. Съвременното датиране на този пласт дава 28 милиона години. Тоест, този пласт се е образувал 25 милиона години преди появяването на индивида, като подобен.Четете още: В Нова Зеландия, свлачище на плажа открива голям брой човешки кости През 1812 година, плочата със скелета е занесена в Британския музей. Ученият Карл Кьониг, който изследвал скелета 2 години по-късно, незабавно се сблъсква с проблеми с датирането. Той удостоверил, че това е скелетът от актуален вид, само че признава, че не знае на какъв брой години е.В тези години, проучването на останките на антични хора едвам стартира. Например, първите неандерталски кости са открити едвам през 1857 година, а преди теорията на Дарвин със смелото му изказване за приликата на хората и маймуните, е била на не повече от 40 години. Затова античният скелет, даже с неразбираема датировка, провокира огромен интерес и става непрекъсната част от сбирката на Музея по естествена история.

 22 - Скелет от актуален вид, датиран на възраст 28 милиона години!?
В края на 19 век, този скелет на „ Жената от Гваделупа “ стартира да притегля особено внимание на креационистите. Те са последователи на теорията за божествения произхода на света и индивида. Според тях, несъмнено доста античния и в това време, изцяло актуален човешки скелет, сочел правотата на техните вярвания и принадлежал на жена, живяла преди потопа.Но, странният скелет бил свален от полицата на музея и спретнат в мазето, където към момента би трябвало да е под номер PA HR 4128. До 2006 година, споменаването на този скелет можело да бъде открито на формалния уеб страница на Британския музей, само че по-късно той бил отстранен.Според скептиците, този скелет е най-много от 15 век след Христа и е попаднал във варовиковия пласт инцидентно. Вероятно по време на земетресение, когато се появила цепнатина. Като доказателство те показват обстоятелството, че близо до скалата с варовик е имало остаряло гробище. Както и обстоятелството, че дружно със скелета са открити следи от пясък във варовика, както оповестява Карл Кьониг.Доколкото е известно, никой до момента, не се е занимавал със задълбочено изследване на този скелет и даже не е правил такива опити.Затова, някои тайни теоретици имат подозрения, че този скелет е съзнателно прикрит от обществото, с цел да не се задават неуместни въпроси.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР