Скъпи Везни, месец септември ви носи много задължения, работа както

...
Скъпи Везни, месец септември ви носи много задължения, работа както
Коментари Харесай

Везни, месец септември ви носи много задължения

Скъпи Везни, месец септември ви носи доста отговорности, работа както по остарели към този момент стартирани работи, по този начин и по нови планове, които от дълго време чакат реализация. Може да бъдете принудени коренно да измененията някои процедури, с цел да се вместите в някои нови професионални рамки. В този интервал можете да решите някои финансови отговорности.

 Везни

Събитията, които се случват в този момент, ще имат огромно значение за бъдещето ви и ще имат дълготраен резултат. Това е време, когато може да се реализира огромен прогрес и да се реализира персонално самопризнание. Ще би трябвало да установите положителни работни връзки и с сътрудници, подчинени и шефове. Не е време да предизвиквате системата!

 Везни

Ще имате чувство за осъзнаване на вашите лични ограничавания през този месец. Във вас се натрупва избрана решителност да измененията освен живота или събитията си, само че и на процедура да се превърнете в нов облик. Блясъкът, стилът и нотката на класа са вашата мощна страна в този момент. Този месец сте повече от всеки път буйни и смели. 

Изпитвате известна възбуденост и предпочитание за вълнуваща активност. По създание търсите да разширите дейностите си. Вашата упоритост и/или желанието ви да получите самопризнание за достиженията си излизат на напред във времето. Независимо дали на професионално или персонално равнище, евентуално ще имате нараснало предпочитание другите да ви виждат.

 Везни

Везните, които са в прочувствени връзки, ги чакат повече хубави и приятни изненади от тези с отрицателна конотация. Свободни Везни, през първата половина на месеца ви чакат доста излизания, занимания и флиртове. През втората половина на месеца ще извършите по-конкретен ход към човек, който ви е забавен отдавна. Трябва да положите старания да дръпнете спусъка в верния миг, с цел да не загубите скъпо време.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР