Скъпи Стрелци, вашата звездна карта за август показва, че е

...
Скъпи Стрелци, вашата звездна карта за август показва, че е
Коментари Харесай

Стрелци, август ви готви промени. Намерете време за почивка и добра компания

Скъпи Стрелци, вашата звездна карта за август демонстрира, че е на път да настъпи някаква смяна. Във всеки случай присъстващите сили наподобява се движат в тази посока.

Няколко незнайни въпреки всичко биха могли да попречат на това развиване. Очевидно през мозъка ви ще минават редица подозрения и съмнения сред сигурността, обезпечена от вашата рутина, и вълнението от новите открития.



Въпреки всичко, умерено ще преминете през интервалите на подозрение, които вероятно може да срещнете. Слънцето в Лъв ще провокира вашата мощ на характера и увереност. Когато животът ви слага пред трудности и спънки, тихият интуиция постоянно ще ви предизвиква да държите главата си изправена. Повече от явно е, че имате нужните запаси да се справите с всичко.

Упоритост, разсъдък и самообладание - дръжте се за тези качества. Те ще ви водят във времена на подозрение, както фаровете водят моряците през нощта. Наличието на добра преценка допуска, че безусловно ще би трябвало да устоите на избрани изкушения, в случай че желаете да постигнете задачите си. Всичко подсказва, че те ще са повече от предстоящото. С самообладание ще съумеете да устоите на множеството от тях.

Разногласията по маловажни въпроси могат да слагат връзката ви в рискова зона. Опитайте се да избягвате тематики, които смятате, че могат да допринесат за неприятното ви въодушевление. Направете отмора, в случай че нещата заплашват спокойствието ви. Връзката с родителите ви може да пострада малко. Отделете нужното време на децата си, защото прекарването на време с тях ще бъде тип терапия за вас.

Възможно е да се чувствате преуморени и напрегнати заради прекалено мислене и въздействие от отрицателни хора към вас. Опитайте се да се обкръжите с хора, които са положително настроени. Изберете обичаното си занимание и отделяйте повече време за това. Всичко, което изпраща щастливо известие до мозъка ви, си коства да се направи.




 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР