Скъпи Скорпиони, това е щастлив и положителен месец за вас.

...
Скъпи Скорпиони, това е щастлив и положителен месец за вас.
Коментари Харесай

Скорпиони, очаква ви един щастлив, изпълнен с положителни емоции октомври!

Скъпи Скорпиони, това е благополучен и позитивен месец за вас. Най-големите компликации ще зародят при започване на месеца, което ще докара до известни забавяния и нервност. Не позволявайте това да ви разочарова, тъй като нещата скоро ще се решат и ще можете да продължите напред.

Началото на месеца ще бъде интензивно в професионалните ви каузи, носейки малко напрежение и компликации. Може да се наложи да се ангажирате повече, в сравнение с бихте желали.

След средата на месеца изискванията ще бъдат страхотни и ще намерите подобаваща почва за развиване на проектите си. Някои хора в работата ви ще ви предложат скъпа помощ. Това е време да следвате фантазиите и идеалите си и да засадите семе под формата на предпочитание за бъдещето.



Ще бъдете по-дружелюбни, по-великодушни, само че и по-екстравагантни. Вероятно ще бъдете по-планирани в дейностите си. Опитайте се да сте по-търпеливи и да се адаптирате в сериозните моменти.

Може да имате проблем със здравето, който още да не знаете, само че добра случайност ще ви го разкрие.
Вие и вашият сътрудник стартирате да се сближавате. Това е страхотна опция да излеете и споделите възприятията си, да запалите още веднъж искрата, която може да е изгаснала и да прекарате известно време дружно. Със Слънцето във Везни и вашия 12-ти безоблачен дом до 23 октомври обаче, скритото, тайното и противозаконното заемат лъвския къс от живота ви.



Този месец, изключително в любовния ви живот, някой може да разсъни у вас възприятие, което ще раздвижи хормоните ви и в случай че към този момент имате връзка, ще ви бъде доста мъчно да се контролирате. Необвързаните също ще търсят връзки, а някои напряко няма да се поколебаят да попаднат на „ неразрешени “ места. Внимавайте!

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР