Скъпи Раци, разположението на планетите в началото на февруари значително

...
Скъпи Раци, разположението на планетите в началото на февруари значително
Коментари Харесай

Раци, през февруари се доверете за всичко на интуицията си

Скъпи Раци, разположението на планетите при започване на февруари доста ще повлияе на настроението ви, само че в случай че се обкръжите с близки и положителни хора и даже когато настроението ви е изменчиво, всичко ще бъде по-лесно и по-красиво.

Въпреки че мнозина ще се усещат мощни и цялостни с сила, е належащо да я пестите и несъмнено да избегнете достигането на въображаемото дъно на силите си още при започване на годината. След безредния януари, мнозина от вас мечтаят за успокоение и непоклатимост. Оставете настрани всички значими въпроси и бизнес каузи и просто се насладете на опцията да дишате свободно. Съсредоточете се върху общуването със фамилията си или се поглезете с извършване на покупки, обичана книга, посещаване на спектакъл.

 жена

Не забравяйте да инвестирате освен в материалната, само че и в духовната сфера, по този начин ще се чувствате доста по-сигурни. Това е ужасно време за самоанализ, самокритика, самопроверка, самоизследване и за разглеждане на вашия живот, достижения, трансформации. Ще се сблъсквате с разнообразни елементи от себе си и с нови аспекти на взаимоотношенията, само че ще можете елементарно да се справите с тези провокации.

Февруари може да сътвори отсрочване и закъснение на проектите, изключително в случай че са свързани с бизнес концепция или финансов въпрос. Този месец ви подтиква да се вслушвате деликатно в желанията на хората, които ще се извърнат към вас, защото наподобява, че ще има прикрит претекст.

 жена

В региона на любовта имате късмет да укрепите връзката, да възстановите близостта и да подобрите връзките. Ако имате връзка, този месец е доста добър да се сближите още веднъж с колегата си, да го опознаете малко по-добре и да прекарате доста време дружно. Може да зародят някои проблеми, които идват от предишното и ще ви слагат в борби. Ако няма основна причина да се появят още веднъж, по-добре ги изоставете и не им давайте опция да ви „ безпокоят “ в този момент.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР