Скъпи Овни, със сигурност 2023 е важна година в много

...
Скъпи Овни, със сигурност 2023 е важна година в много
Коментари Харесай

Овни, 2023-та ви носи скок в кариерата и зашеметяваща любов

Скъпи Овни, сигурно 2023 е значима година в доста връзки за вас. Един цикъл ще се затвори и ще стартира различен. С Юпитер във вашия знак до май месец, можете да рестартирате с нови хрумвания и планове. Мнозина ще подхващат промяна на местопребиваване, на нова работа, нови вложения, нови промени в разнообразни области на живота. Ако желаете да промените работата си или да извършите скок в кариерата, като се издигнете нагоре, това ще бъде подобаващата година за вас. Планетата на шанса и изобилието ще ви подкрепя. Ще почувствате изключителна мощ в себе си, която ще ви тласка към деяние.

В любовта и в връзките като цяло, тази година също приказва за непоклатимост. В доста случаи най-красивото нещо, което може да се случи, ще бъде да се влюбите, да намерите вярната душа, която да показа живота си с вас. Юпитер, който се намира във вашето звездно небе до май 2023 година демонстрира, че в случай че вие сами поемете юздите на любовта, ще можете да си върнете назад в свои ръце контрола. Свободните представители на знака ще имат доста удобни благоприятни условия да срещнат нови хора.

 жена, мъж

Вашият шеф Марс ще ви направи по-очарователни, общителни, съблазнителни, даже алтруистични и великодушни, и ще можете елементарно да спечелите сърцето на индивида, който ви притегля, само че също по този начин вие самите ще бъдете ухажвани.

Септември и първите 10 дни на октомври с Марс във Везни, би трябвало да бъдете доста деликатни с всички тези компликации, които могат да основат затруднения в връзките и да се влошат. През този интервал са евентуални по-чести кавги. Трудно ви е да се оставите да бъдете доминирани от колегата си. Важно е да се стремите към компромис и да разтоварвате вътрешното напрежение със спорт, вместо със разногласия. В същото време по това време необвързаните ги чака прелестен интервал.

 жена

Това е година на личностно израстване, година, в която можете да планирате доста неща за бъдещето като брак, партньорство, дете или закупуване на къща за живеене. Не пропилявайте този интервал, в случай че имате някой до себе си, само че правете значими проекти дружно за идващите няколко години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР