Скъпи мой, да те обичам означава всеки ден да припомням

...
Скъпи мой, да те обичам означава всеки ден да припомням
Коментари Харесай

Скъпи мой, да те обичам означава…

Скъпи мой, да те обичам значи всеки ден да напомням на себе си и на теб за какво избрах тъкмо теб. И да съзнавам какъв брой съм щастлива със своя избор.

Да те обичам значи да не те съпоставям с мъжете преди теб и да не съпоставям връзката ни с предходните си връзки. Защото това, което е сред нас, е единственото, което има значение.

Да те обичам значи да не ти лишавам свободата да бъдеш себе си и да не се пробвам да превъзпитавам. Да помня, че съм твоя жена, а не твоя майка. И че не е нужно да си съвършен, с цел да си съвършен за мен.

Да те обичам значи да се изучавам от теб, да се опитам да виждам света като теб, да се опитам да вляза в теб. И да не не помня, че да опознаеш другия, не значи да изгубиш себе си. Значи да обогатиш себе си.

Да те обичам значи да одобрявам, че от време на време няма да си склонен с мен, и да не разрешавам на егото ми да ме заслепява. Да съм подготвена да чуя рецензията ти, по този начин както съм подготвена да чуя поддръжката си. Защото без искреност няма истинка непосредственост.

Да те обичам значи да ти оказвам помощ да се обичаш по този начин, както те обичам аз. Да те предизвиквам да вярваш в себе си по този начин, както имам вяра в теб аз. Да ти подсещам за силата, която носиш в себе си по този начин, както я усещам аз.

Скъпи мой, да те обичам значи да осветявам с любовта си пътя ти, с цел да не се страхуваш, че ще се изгубиш.

От една жена, която те обича

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР