Скъпи жители на община Борован! Остават броени дни до 3

...
Скъпи жители на община Борован! Остават броени дни до 3
Коментари Харесай

Заключително обръщение на Десислава Тодорова към жителите на Борован преди балотажа

Скъпи поданици на община Борован!
Остават броени дни до 3 ноември – денят на балотажа, когато всички ние, с избора си, ще зададем посоката за по-нататъшното развиване на общината. Важен избор! Важен не за партийните централи. Важен не за самите претенденти даже. Важен за всеки от нас, за нашите родители, за нашите деца, за приятелите. А те заслужават да имат спокоен живот. Без закани, без боязън, с убеденост, че институциите работят в тяхна поддръжка.
Властта идва от хората, тя е на хората и служи за решение на проблемите на хората! Предизборната акция е към края си, знам, че в подобен миг очернянето е инструмент за манипулиране от другите участници. Апелирам първо да излезем да гласуваме, да кажем „ Не на страха “, заканите и лъжите, и гласувайте без боязън, гласувайте с разсъдъка и сърцето си за бюлетина №67.
Заедно с вас преодоляхме рецесии. Заедно преживяхме бедствия и нещастни произшествия. Заедно работихме един до друг. Заедно плакахме. Заедно танцувахме. Заедно постигнахме доста. Осем години работим дружно. Това са 2922-а дни, отдадени един на различен, отдадени на една идея – просперитета на община Борован. Доказах, че мога да работя отговорно, за 8 години привлякох вложения и средства в размер на 27 665 194 лв.. Зад тези числа стоят планове от оперативни и национални стратегии, и европейски средства. Делата ни са по-силни от думите. По делата ни ще ни оцените.
Вероятно през годините съм допускала неточности – който не работи, той не бърка. Вероятно с деяние, или безучастие съм засегнала някого. Било е несъзнателно. И апелирам за амнистия. Защото постоянно съм работила с отворено сърце и с намерено лице. Никога не съм се страхувала да поемам отговорност, да одобрявам провокации, да се боря. Ние – дамите, сме наричани нежния пол, само че сме потвърдили, че сме разнообразни и идентични по едно и също време. Защото сме майки и нищо не може да ни спре, когато се борим за децата си, когато се борим за дела. Затова, като жена, като майка, като щерка, насочвам своя зов за поддръжка! За да запазим постигнатото! За да продължим дружно развиването на община Борован!
Подкрепете ме на 03 ноември с бюлетина № 67!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР